Mónica Naranjo recorda el seu germà mort a través de les xarxes socials

El jove només tenia 29 anys quan «va cansar-se de viure», un fet que va deixar la catalana molt tocada emocionalment

Mònica Naranjo va acomiadar el 2018 amb un missatge dedicat a tots els seus seguidors de Twitter: «La vida és un viatge collonut». Ara, segons ha avançat 'La Coctelera', la cantant catalana ha escollit el mateix mitjà per recordar el seu germà que va morir amb només 29 anys.

En el dia del seu aniversari, Mónica Naranjo ha compartit amb tothom una imatge dels dos quan eren petits, acompanyada d'unes paraules molt emotives: «Encara que ja han passat molts anys des que ens vas deixar, no passa ni un sol dia de la meva vida que no desitgi estrènyer-te entre els meus braços i dir-te tot el que t'estimo, germà. Feliç aniversari».

El seu germà «va cansar-se de viure»

Mónica Naranjo, quan era jurat de 'Tu cara me suena', va confessar un dels episodis més dramàtics de la seva vida  al programa de María Teresa Campos. A 'Qué tiempo tan feliz', la catalana va admetre que el seu jove germà «es va cansar de viure amb 29 anys».

Un fet que la va deixar molt tocada emocionalment, segons recollia la revista 'Lecturas' l'any 2016, Mónica Naranjo «per sort, va poder aprendre de la valentia i la força de la seva mare qui la va ajudar a saber acceptar i entendre tot el dolor que guardava després de la pèrdua del jove». Davant d'aquest record, els seus seguidors li han enviat tot el seu suport i li han assegurat que sempre estarà amb ella allà on estigui.

Mónica Naranjo, una gran cantant

La cantant catalana és considerada una de les veus més potents del panorama musical, rebent una gran quantitat de premis i reconeixements. A més, també és compositora, productora musical i col·laboradora en programes de televisió, sobretot musicals, convertint-se en una autèntica diva de l'escenari.

En els darrers anys, Mónica Naranjo ha participat com a membre del jurat de 'Tu cara me suena' d'Antena 3 i d''Operación Triunfo' de TVE, programa del qual no va quedar gaire satisfeta i va comportar una gran polèmica, sobretot amb Manu Guix: «És un format molt ranci i ningú està content mai».