Els desitjos d'amor de Gloria Camila per al 2019

La filla de Rocío Jurado i Ortega Cano sap què vol aquest any que comença i té molt a veure amb la relació que manté amb Kiko Jiménez

Gloria Camila és un rostre molt habitual del panorama televisiu. Tots coneixem gran part de la seva història, la qual evidencia moments complicats. No obstant això, la filla de Rocío Jurado ha demostrat que se sap refer de les adversitats. La jove de 24 anys ha estat sempre al costat del seu germà, José Fernando. L'ha protegit i li ha donat suport amb la seva recuperació i ha suposat un pilar molt important per a ell.

Encara que és evident que Gloria és una lluitadora i que sap tirar endavant, també té el seu propi pilar fonamental. I és que sembla que la seva relació amb Kiko Jiménez va en popa. La parella, a punt de celebrar el seu quart aniversari, està feliç i es planteja nous objectius per aquest 2019 que acaba de començar.

Gloria Camila i Kiko Jiménez

Segons ha avançat 'La Coctelera', el divendres passat, 4 de gener, diversos rostres coneguts es van deixar veure a l'estrena de '33, El Musical', celebrat a 'IFEMA'. Es tracta d'una funció benèfica que destina un 33% del que es recapta amb la venda d'entrades a finançar els projectes de 4 ONG, com la fundació 'Esperanza y Alegría', 'Caritas', 'Escuelas Católicas' i 'Mensajeros de la Paz'.

Entre els assistents vam poder veure Ortega Cano i Ana María Aldón, Joaquín Prat, Miriam Saavedra o Gloria Camila i Kiko Jiménez, els quals passen per un moment molt dolç. Tots dos demostren el seu amor a les xarxes socials i manifesten que estan molt units i que tenen plans de futur. La parella, que va fer unes breus declaracions durant la seva aparició a '33, El Musical', van demanar al 2019 més estabilitat, que tot continuï igual de bé i molta salut  durant l'any que comença.

Més notícies relacionades: «L'enfrontament de Gloria Camila i Michu per Instagram»

Gloria Camila con el vestido de lentejuelas de Zara junto a su pareja Kiko Jiménez
Gloria Camila i Kiko Jiménez demanen que el 2019 els porti estabilitat i salut | Cedida

 

A punt de celebrar el seu quart aniversari, la parella prefereix anar a poc a poc i trepitjant fort. Per això, no es plantegen, de moment, ni casar-se ni tenir fills. Mentre que Gloria Camila no vol ni sentir a parlar de nens, segons va manifestar la revista '¡Qué me dices!’, Kiko fa broma explicant que de moment no ho han demanat als Reis Mags.

Ara com ara, Gloria Camila segueix centrada en els seus estudis de disseny i treballant a 'Volverte a ver'. Per la seva part, Kiko continua participant al programa de 'Cuatro', 'Mujeres y Hombres y Viceversa', amb Toñi Moreno, on participa activament donant la seva opinió i aconsellant els tronistes i els pretendents.

Desitgem que aquest 2019 sigui un gran any per tots dos, tant en l'àmbit més professional que tenen per separat, com la vida que mantenen en comú. Estarem atents per si, després de fer quatre anys com a parella anuncien alguna notícia important, com l'augment de la família o un pas més en la seva relació.

Més notícies relacionades: «Gloria Camila i Kiko es recuperen després d'una intoxicació alimentària»

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De pronto, él y ella cabían en un solo pronombre personal. El amor y sus maneras de hablar. Hildemary Ruiz Fernández

Una publicación compartida de G. ORTEGA (@gloriacamilaortega) el