Primer pla de Mónica Naranjo somrient

Mónica Naranjo revela per què se'n va anar sobtadament de Telecinco

Mónica Naranjo ha explicat el motiu que la va portar a deixar de presentar 'La isla de las tentaciones'

Mónica Naranjo, a més de ser una de les cantants més llorejades del país, també és presentadora. I la veritat és que les coses no li ha anat gens malament amb aquesta segona faceta. Tant és així, que acaba d'estrenar un programa a Netflix: 'Amor con Fianza'.

En aquest espai, diverses parelles posen a prova la seva relació. És molt similar al que passa a 'La isla de las tentaciones', reality de Telecinco que l'artista va presentar durant la primera edició. Tot i això, després d'aquesta va decidir abandonar-lo, i ara ha explicat el per què.

Mónica Naranjo explica per què va deixar 'La isla de las tentaciones'

El gener de 2020, es va estrenar el programa. I a Mònica, a més de cantar-ne la sintonia, li van proposar que en fos la presentadora. Sí, que es posés al capdavant d'aquest reality en el qual diverses parelles posen a prova el seu amor.

Ella va acceptar el repte. Ho va fer molt bé, i el programa va ser un dels més exitosos de la temporada. Tot i això, quan es va acabar la primera edició, va decidir abandonar el projecte.

Ara, en plena promoció de la seva nova feina, el mitjà 'verTele! l'ha entrevistat, i, entre altres coses, li ha preguntat per què va marxar de Telecinco.

En aquest sentit, Mónica ha sigut molt clara: «La decisió va estar ben presa, des de la calma. Vaig decidir no seguir perquè jo, fins i tot amb la música, no faig mai les mateixes feines. Sempre vaig variant i evolucionant perquè és una manera de poder créixer».

Plànol mitjà de Mónica Naranjo somrient i amb fons fosc
Mónica Naranjo va deixar 'La isla de las tentaciones' després d'una primera entrega de gran èxit | GTRES

Així mateix, la de Figueres ha relatat que no volia seguir al capdavant del format perquè «el meu moment s'havia acabat. Me'n vaig anar, en primer lloc, perquè vaig sentir que les següents edicions no suscitarien aquella frescor, aquella innocència i aquells moments que vam veure d'una persona amb el cor trencat corrent per una illa. I, després, pel tema econòmic, és clar».

En un primer moment, el fet que marxés va ser un revés per a la cadena i per al mateix programa, ja que Mónica va aconseguir atreure molt de públic, però van trobar una persona per a substituir-la que, sens dubte, ha aconseguit superar-la: Sandra Barneda.

La barcelonina ha aconseguit enlluernar l'audiència, que en determinats moments s'ha emocionat amb ella i també l'ha aplaudit. I és que es mostra més natural que mai i, de vegades, diu als participants justament el que els espectadors estan pensant.

 

Mónica Naranjo està encantada amb el seu nou projecte

Ara, la cantant està totalment centrada en 'Amor con Fianza'. En aquest programa, diverses parelles han de posar a prova la sinceritat i el compromís que es tenen l'un a l'altre per no perdre diners. I per a saber si s'enganyen o no, hi ha un element clau: un detector de mentides que als Estats Units s'utilitza per a jutjar delictes de sang.

Sobre aquest projecte, Naranjo ha afirmat: «Quan em van oferir el format, ni m'ho vaig pensar. Era una aventura que havia de viure. És molt atractiu conèixer la veritat de veritat, no la que et volen vendre. La que hi ha dins de la persona en aquest moment precís».

De la mateixa manera, ha reconegut que un altre motiu per la qual va acceptar aquesta feina és que el seu paper és més 'lliure'. En declaracions a 'El Confidencial', ha dit: «En aquest format m'han deixat acostar-me bastant als concursants. Alguna vegada he demanat poder donar-los una mica d'alè i tranquil·litzar-los».

«Porto orellera, però tinc llibertat absoluta. No hem volgut jugar amb la morbositat, sinó amb la veritat i l'autenticitat».