Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco i la garrotada que no esperava d'una de les seves amigues

Una persona que ha defensat Rocío Carrasco li ha fet un lleig

Des que Rocío Carrasco va donar a conèixer el seu testimoni públicament amb la seva sèrie, moltes persones li han donat suport i comprès. Han entès el patiment, els conflictes amb l'exparella i, fins i tot, per què no té relació amb els fills. I entre els seus defensors, sempre hi ha estat Sonsoles Ónega. La presentadora ha estat una aliada de Carrasco, i en més d'una ocasió ha carregat contra Antonio David.

Tot i això, ara ha fet un gest inesperat que es pot considerar lleig per a la filla de 'La Jurado'. Ha fitxat per al seu nou programa, 'Ya son las ocho', una 'enemiga' seva, la seva germana, Gloria Camila Ortega.

Sonsoles Ónega presentarà un programa nou
Sonsoles Ónega ha fitxat Gloria Camila | Mediaset

Rocío Carrasco descobreix que Gloria Camila ara és col·laboradora

Les darreres setmanes no han estat gens positives per a la filla d'Ortega Cano, que va descobrir que no renovava la sèrie per a la qual estava treballant. De la mateixa manera, va perdre la batalla judicial que tenia amb Rocío pels documents escrits per la seva mare. Documents que Carrasco volia fer públics a la segona part de la seva sèrie, i que es preveia que no deixarien en bon lloc als Mohedano.

Però ara, la jove ha tingut una alegria, ja que ha estat fitxada com a col·laboradora de Sonsoles Ónega. Un fitxatge que ha estat vist per molts com una nova garrotada per a la primogènita de la cantant, perquè Gloria no dubtarà a aprofitar el seu temps al programa per carregar contra Carrasco. D'altra banda, quan comenci la nova temporada de la docusèrie, la nova integrant de Telecinco atacarà la protagonista, i més encara si surten a la llum els esmentats manuscrits que afecten el seu pare.

Amb aquesta incorporació, queda clar que la productora d'Ana Rosa Quintana segueix la guerra contra La Fàbrica de la Tele, que defensa Rocío. Per això, va fitxar al seu moment Rocío Flores, i ara Gloria Camila.

L'estrena televisiva de Gloria Camila

La nova col·laboradora va ser presentada a 'Ya son las ocho' amb la magnificiència d'una celebritat que, a més, es va retrobar amb una altra integrant de l'equip, la seva tieta, Rosa Benito. Totes dues es van abraçar, deixant clar que la relació entre elles és estupenda. Això sí, van exposar que no era la primera vegada que treballaven juntes. Havien coincidit anys enrere a les gal·les de 'Supervivientes', on totes dues van participar.

La jove es va mostrar molt feliç amb aquesta nova feina. Assegurava que ve «amb moltíssimes ganes». «Em ve de gust moltíssim i, de veritat, vinc amb il·lusió. És cert que estic nerviosa, però oberta a tot», va explicar. Així mateix, va reconèixer que parlaria de tot, i per tant, quan arribi el moment de referir-se a la seva família no dubtarà a opinar i a oferir el seu punt de vista.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila aprofitarà la presència a la televisió per parlar de Rocío Carrasco | La Noticia Digital

Els espectadors comenten el fitxatge de la germana de Rocío Carrasco

A les xarxes, com no podia ser d'altra manera, ràpidament es va parlar de la incorporació de la noia com a col·laboradora. Hi va haver opinions de tota mena, però la veritat és que un percentatge elevat dels espectadors no estava gaire d'acord amb el seu fitxatge.

Bona mostra d'això són tuits que la titllaven d'«irrellevant» i es qüestionaven la seva incorporació. D'altres li recordaven a Gloria Camila que «si la teva mare pogués veure el que estàs fent amb la teva germana, crec que es tornaria a morir».

Així mateix, es va carregar contra ella quan, comentant el retrobament entre Isabel Pantoja i la seva filla, va dir que de «mare només n'hi ha una». Per això, li van deixar anar a Twitter comentaris com «Doncs digues-li-ho a la teva estimada neboda».