YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mónica Naranjo revela la seva gran temptació

L'artista i presentadora de 'La isla de las tentaciones' gaudeix d'una relació monògama

Mónica Naranjo en 'La isla de las tentaciones'
Mónica Naranjo gaudeix d'una vida monògama amb Lain García | Telecinco

L'artista i presentadora de televisió Mónica Naranjo ha definit el seu present com «el millor moment de la seva vida». La cantant ha destacat que té plena confiança en ella i molta autoestima. Una actitud vital que l'ha portada a l'èxit professional i personal, i que ara comparteix amb Lain García Calvo, un escriptor de llibres d'autoajuda nou anys més jove que ella. Naranjo, que va posar fi a la relació amb Óscar Tarruella l'any passat, ha refet la seva vida amb el jove escriptor.

Des de fa uns anys el seu perfil liberal i sensual s'ha evidenciat gràcies a declaracions i el seu protagonisme com a presentadora a programes com 'Mónica y el sexo' o 'La isla de las tentaciones'. Ara, però, l'artista reconeix que adora «la monogàmia» i que li agrada estar centrada en allò que fa, arribar a casa i poder dir «tinc algú que m'estima». En la mateixa línia, no es considera gelosa. De fet, creu que ser gelós denota una manca de confiança en un mateix i considera molt negatiu iniciar una relació amb algú que penses que en qualsevol moment pot ser infidel. 

La cantant, que actualment està de gira amb el seu nou projecte musical Renaissance Tour, assegura que no veia gaire clar presentar 'La isla de las tentacions' quan li ho van proposar. Tanmateix, va deixar emportar-se i, a jutjar pel 'share', el programa està funcionant perfectament. Paolo Vasile va escollir-la com a presentadora perquè li va semblar una «mamma» italiana.

Una temptació gens relacionada amb el sexe

Naranjo admet que seria incapaç de concursar a l'illa perquè —considera— és «molt rancia». Malgrat les males llengües, allò que l'artista no pot resistir no té res a veure amb el sexe, sinó que és menjar. «M'encanta. Sempre tinc gana».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari