URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

La Família Reial novament de dol: mor la mare de Cristina Elena de Borbó

Ha mort un mes després que la seva filla

Beatrice Von Hardenberg durant un bateig el 22 abril del 2017
Beatrice ha mort aquest dissabte als 72 anys | Gtres

Beatrice Von Hardenberg, exduquessa de Sevilla i una de les figures més representatives de l'alta societat espanyola, va morir ahir, dissabte 14 de març, als 72 anys en patir una aturada cardíaca. L'exdirectora de 'Vogue' ha mort tot just un mes després que la seva filla Cristina Helena de Borbó que va morir el passat 13 de febrer a conseqüència d'un accident.

Beatrice va estar casada amb Francisco de Paula de Borbó, duc de Sevilla i cosí de Joan Carles. Després del divorci, va contraure la malaltia pulmonar obstructiva crònica que va comportar que el seu estat de salut empitjorés notablement. A causa de la crisi sanitària provocada pel Covid-19, i en ser considerada una persona de risc, l'exdirectora de la revista de moda no va poder assistir a l'enterrament de la seva filla Cristina.

Una princesa de l'alta societat de Marbella

Beatrice serà una de les figures més recordades de l'alta societat de Marbella dels anys 70, dècada on va ocupar diverses portades de la premsa del cor. Segons relata l''ABC', el seu cercle més íntim d'amics la recorda com una dona amb personalitat i una gran simpatia.

L'encarregada de donar aquesta trista notícia ha estat la seva filla Olívia: «Amb immensa pena us comunico que aquest matí ha mort en l'Hospital Quirón de Marbella la meva mare, Beatrice von Hardenberg zu Fürstemberg, a causa d'una aturada cardíaca produïda per la malaltia EPOC que patia des de feia anys. Donades les circumstàncies sanitàries a tota la nació, la vetlla es durà a terme en la més estricta intimitat» explicava el dissabte.


Comentaris

envia el comentari