L'escàndol de Joan Carles esquitxa Felip: la Família Reial, al límit

El Rei podria ser beneficiari d'un fons amb milions d'euros del seu pare procedent d'Aràbia

Muntatge fotogràfic del rei emèrit, Joan Carles I, i el rei Felip VI
El rei Felip VI es podria veure involucrat en un escàndol econòmic del seu pare | Catalunya Diari

Els draps bruts del rei emèrit Joan Carles no paren de sortir de sota les pedres. Aquesta vegada, podria arribar a esquitxar a l'actual monarca, el seu fill Felip. Segons sembla, la notícia va arribar a la Zarzuela fa una setmana, quan el diari suís 'Tribune de Genève' va revelar un nou escàndol sobre els Borbons: el rei Joan Carles hauria cobrat més de 100 milions d'euros com a comissió per part de l'Aràbia Saudita a través de Suïssa. 

Ja fa dies que es coneix que Joan Carles hauria acabat repartint entre les seves examants. Per una banda, a Corinna li hauria arribat una donació de 65 milions d'euros, mentre que a la mallorquina Marta Gayà uns altres 2 milions d'euros. Tot i això, es va quedar amb una considerable quantitat de diners

Uns altres 65 milions per a Felip

Ara, aquesta trama ha ressorgit després que el diari anglès 'The Telegraph' hagi investigat més a fons. Segons han pogut descobrir, Felip hauria estat designat com a beneficiari d'un fons en un paradís fiscal. En aquest fons 'offshore' s'hi haurien dipositat un total de 65 milions d'euros, els quals serien només una part de la gran quantitat que l'Aràbia Saudita hauria donat a Joan Carles en el seu moment.

Així doncs, les irregularitats que un dia Joan Carles va realitzar, ara esquitxen la imatge de Felip. Segons ha escrit 'The Telegraph' en l'article on destapa tota la trama «les revelacions amenacen de desgastar la imatge del rei Felip sis anys després que es fes càrrec del paper del seu pare, prometent una ruptura del seu pare afectat per l'escàndol».

La Zarzuela opta per mantenir-se en silenci

A més, el mateix mitjà anglès ha volgut afegir que «el rei Felip haurà d'explicar l'abast de la seva riquesa i interessos personals, inclosos els diners que li pertanyen, dipositats en comptes bancaris estrangers». Després de tot això, la Zarzuela encara no s'ha pronunciat respecte l'escàndol, i sembla que aquesta seguirà sent la seva posició: el silenci. 


Comentaris

envia el comentari