La reina Sofia, obligada a prendre una trista decisió pel coronavirus

Un any més, l’emèrita es queda sense poder presentar-se a la seva cita més important

La reina Sofia president els premis Reina Sofia de Pintura
L'aspecte de Sofia preocupa a la Família Reial | Cedida

Any rere any, el començament de la primavera és un dels moments més delicats per la reina Sofia. I és que al mes d’abril, la Família Reial Grega es reuneix per homenatjar els reis Pau i Frederica de Grècia als jardins del Palau de Tatoi. Tanmateix, aquesta esperada cita ha hagut de ser cancel·lada a causa de la pandèmia de coronavirus.

La reina Sofia no pot viatjar a Grècia pel coronavirus

Arran d’aquesta crisi sanitària, la mare del rei Felip no podrà viatjar fins al seu país d’origen i es quedarà sense honrar el seu pare. Una dura garrotada per la reina Sofia que probablement incrementarà la seva tristesa, ja visible en els darrers dies. Tot i que no s’havia decretat una data fixa per celebrar l’homenatge al rei de Grècia, ‘Look’ ha afirmat que totes les activitats en les quals solen participar els membres de la Família Reial han quedat cancel·lades de manera indefinida, seguint les precaucions establertes davant la pandèmia de coronavirus. De la mateixa manera, les noces de la princesa Teodora, planejada per la pròxima primavera, també corren perill de ser cancel·lades.

Imatge d'arxiu de la Família Reial Grega durant un homenatge al rei Pau I de Grècia
La Família Reial Grega durant un homenatge al rei Pau I de Grècia | Catalunya Diari

D’aquesta manera, el 2020 és el segon cop que la reina Sofia no pot acudir a aquesta cita organitzada per la seva família, tal com ja va ocórrer l’any passat, ja que l’emèrita estava a la inauguració de la mostra ‘Gegants de l’Oceà’ a Palma. Una situació que de ben segur l’entristeix, ja que la reina viatja a Grècia sempre que pot per passar uns dies en família. La darrera vegada que ho va fer va ser el febrer passat per assistir a la presentació de l'edició dels ‘Diaris de la reina Frederica’, de Kostas M. Stamatopoulus.


Comentaris

envia el comentari