Gloria Camila deixa molt malament Sofía Suescun... amb aquesta foto nua!

La filla d’Ortega Cano ha agraït el suport dels seus seguidors

Gloria Camila ha trobat la venjança sense buscar-la
Gloria Camila ha arribat als 700.000 seguidors a Instagram i ho ha volgut celebrar | INSTAGRAM

Gloria Camila vol tornar a ser el centre d'atenció i ho ha deixat completament clar a través de la seva darrera publicació a Instagram. La filla de José Ortega Cano acaba d’arribar als 700.000 seguidors, una xifra molt elevada, i ho ha volgut celebrar compartint una fotografia amb tots ells, agraint-los el seu suport i, de pas, deixant-los totalment atònits.

Gloria Camila dedica una sorprenent foto als seus seguidors

Destaca que Gloria Camila és una constant a les xarxes socials, ja que habitualment comparteix tota mena d'imatges i ara també ho ha fet, sorprenent tots els seus seguidors i agraint-los el seu suport ara que cada cop estan més a prop del milió de seguidors. Així doncs, la filla d’Ortega Cano ha publicat una fotografia seva, en blanc i negre, sense roba i amb un posat d’allò més sensual.

L’exparella de Kiko Jiménez ha aconseguit deixar sense paraules tots els seus seguidors d’Instagram i molts d’ells no han dubtat a l’hora de comentar la imatge, elogiant la seva figura i, de pas, felicitant-la per haver arribat als 700.000: «Moltes felicitats!! Me n’alegro molt! Continua sent així de natural i espontània», «Molt maca», «Per no seguir-te si ets una deessa», o «Preciosa sempre».

Juntament amb aquesta fotografia, Gloria Camila també ha escrit unes emotives paraules, mostrant el seu afecte a cadascun dels seus seguidors, els quals signifiquen molt per a ella, i per això els ha volgut dedicar aquesta sensual imatge. Una que podria no agradar a Sofía Suescun, ja que és la seva principal enemiga i normalment també acostuma a compartir aquesta mena de fotografies. Ara per ara, la jove continua vinculada a Telecinco, participant en les gales de ‘Supervivientes’ on defensa Rocío Flores i Ana María Aldón, a més de coincidir amb Suescun, actual parella de Kiko Jiménez, el seu ex.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me paso por aquí esta vez, no para poner una frase de estas típicas mías cogidas de algún autor con las que me expreso, me paso por aquí para agradecer a todos y a cada uno de vosotros, a cada personita que me sigue detrás de una pantalla, a esa persona que me ha mandado un mensaje directo alguna vez, que me ha comentado, que me ha mencionado o etiquetado, a esa persona que no ha hecho nada pero ahí está, en mis seguidores y siguiéndome día a día .. Quiero agradeceros estar y ser, por apoyarme, por ser espectadores de mis buenos y malos momentos, de no cansaros y al revés, de aumentar y cada día, sumando y siguiendo GRACIAS, GRACIAS Y GRACIAS • YA SOMOS 700K FAMILIA, OS QUIAMO Y ESO ES INEVITABLE

Una publicación compartida de • GLORIA ORTEGA • (@gloriacamilaortega) el


Comentaris

envia el comentari