Gloria Camila deixa molt malament Sofía Suescun... amb aquesta foto nua!

La filla d’Ortega Cano ha agraït el suport dels seus seguidors
Gloria Camila ha arribat als 700.000 seguidors a Instagram i ho ha volgut celebrar | INSTAGRAM

 

Gloria Camila vol tornar a ser el centre d'atenció i ho ha deixat completament clar a través de la seva darrera publicació a Instagram. La filla de José Ortega Cano acaba d’arribar als 700.000 seguidors, una xifra molt elevada, i ho ha volgut celebrar compartint una fotografia amb tots ells, agraint-los el seu suport i, de pas, deixant-los totalment atònits.

 

Gloria Camila dedica una sorprenent foto als seus seguidors

Destaca que Gloria Camila és una constant a les xarxes socials, ja que habitualment comparteix tota mena d'imatges i ara també ho ha fet, sorprenent tots els seus seguidors i agraint-los el seu suport ara que cada cop estan més a prop del milió de seguidors. Així doncs, la filla d’Ortega Cano ha publicat una fotografia seva, en blanc i negre, sense roba i amb un posat d’allò més sensual.

 

L’exparella de Kiko Jiménez ha aconseguit deixar sense paraules tots els seus seguidors d’Instagram i molts d’ells no han dubtat a l’hora de comentar la imatge, elogiant la seva figura i, de pas, felicitant-la per haver arribat als 700.000: «Moltes felicitats!! Me n’alegro molt! Continua sent així de natural i espontània», «Molt maca», «Per no seguir-te si ets una deessa», o «Preciosa sempre».

 

Juntament amb aquesta fotografia, Gloria Camila també ha escrit unes emotives paraules, mostrant el seu afecte a cadascun dels seus seguidors, els quals signifiquen molt per a ella, i per això els ha volgut dedicar aquesta sensual imatge. Una que podria no agradar a Sofía Suescun, ja que és la seva principal enemiga i normalment també acostuma a compartir aquesta mena de fotografies. Ara per ara, la jove continua vinculada a Telecinco, participant en les gales de ‘Supervivientes’ on defensa Rocío Flores i Ana María Aldón, a més de coincidir amb Suescun, actual parella de Kiko Jiménez, el seu ex.

 

 

Més notícies de la categoria Cor