Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ares Teixidó assegura sentir-se millor que mai

Ares Teixidó confirma la pèrdua que acaba de patir: «Fa mal pensar-te»

La catalana ha compartit la trista notícia a través de les xarxes

Ares Teixidó assegura sentir-se millor que mai
El cosí de la presentadora ha mort de coronavirus | GTRES

Ares Teixidó  ha compartit amb els seus seguidors una tràgica notícia. La seva família ha estat afectada pel coronavirus  i, tristament, el seu cosí  ha perdut la vida a causa d'aquesta malaltia que acumula més de 27.000 morts al territori espanyol.

Així ho ha explicat ella mateixa a través de les xarxes. Però no ho ha fet amb una fotografia del seu cosí, sinó una que reflecteix més que mai la trista realitat que està causant la pandèmia.

Les paraules de les germanes Teixidó al seu cosí

La imatge mostra la mare  de la presentadora abraçant la seva germana  a la íntima vetlla que han hagut de tenir a conseqüència de les restriccions imposades pel govern. A més, cal recordar que si la causa de la defunció és coronavirus, les mesures seran encara més estrictes a l'hora de dir l'últim adeu.

«Fa mal pensar-te des que ja no estàs i ens ofeguem en records», comença Teixidó  al seu compte d'Instagram. «Fa mal no poder veure't per última vegada, ni poder engegar el cotxe per abraçar-nos tots junts i acomiadar-nos de tu com et mereixes».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Duele pensarte desde que ya no estás y nos ahogamos en los recuerdos que no permanecen en papel porqué no son nada nítidos. Duele pensarte desde que ya no estás y nos golpea un dolor inabarcable, en todas sus formas, a toda la familia. Y duele no poder verte por última vez, ni poder arrancar el coche para abrazarnos todos juntos y despedirnos de ti como mereces. Duele pensarte desde que ya no estás y nos habita el desconsuelo mientras te escribo esta carta de despedida y transformo este vacío en palabras absurdas. Duele pensarte desde que ya no estás y nos asfixia no haber acumulado más recuerdos, más abrazos, más besos y entonces me pregunto como hemos llegado hasta aquí. Y duele porqué nos atraviesa la tristeza como una bala de fogueo y nos faltan hombros dónde llorar. Hoy nos despedimos como siempre, cads uno en su lugar, pero queriéndote eternamente. Te quiero, primo Ivan.” Texto de mi hermana @la_teixi que siempre encuentra palabras para expresar tanto dolor cuando al resto no nos salen. Este abrazo de mi madre con su hermana ayer, mi tía de mi alma, es EL ABRAZO de parte de todos. Perder a un hijo es morir y tener la obligación de vivir.

Una publicación compartida de Ares Teixidó (@aresteixido) el

«Fa mal pensar-te i ens asfixia no haver acumulat més records, més abraçades, més petons i llavors em pregunto com hem arribat fins aquí», continua la catalana  sota la fotografia. Després d'una preciosa dedicatòria, la qual admet que són paraules de la seva germana Ingrid, la presentadora  acaba amb un senzill missatge. «T'estimo cosí Ivan».

Amb aquestes paraules i una fotografia que expressa encara més, Ares  s'acomiada massa aviat d'un familiar que l'ha acompanyat durant tota la seva vida i ho fa resumint el dolor que significa per un pare la defunció  d'un fill: «Perdre un fill és morir i tenir l'obligació de viure».