Mor l'actor John Wesley, el Dr. Hoover a 'El Príncep de Bel-Air'

L'actor feia anys que lluitava contra un càncer

Wesley i Smith a 'El Príncep de Bel-Air'
Wesley i Smith a 'El Príncep de Bel-Air' | THE INDEPENDENT

John Wesley, un dels intèrprets de la coneguda sèrie televisiva 'El Príncep de Bel-Air', ha mort als 72 anys després de lluitar durant molt de temps contra un càncer que afectava els seus glòbuls blancs. 

L'actor va iniciar la serva llarga trajectòria professional a principis dels anys 60. Wesley era conegut pel seu caràcter d'actor secundari i d'episodis que aconseguia augmentar el conjunt dels actors que treballaven amb ell. La seva trajectòria la va desenvolupar sobretot en papers de sèries televisives com 'El cotxe fantàstic', 'Matrimoni amb fills' i 'Dirty Dancing'. Amb aquesta última va obtenir el seu primer paper com a personatge fix, la seva primera gran oportunitat de destacar.

Protagonista d'una de les escenes més divertides de 'El Príncep de Bel-Air'

En l'episodi 'La mare de totes les baralles', Wesley donava vida al Dr. Hoover, un metge que juntament amb el tiet Phil, James Avery, protagonitzarien una de les seqüències més divertides de la sèrie. En ella, Hoover fa referència als seus grans coneixement mèdics i provoca a Phil, i a la seva intel·ligència, fins al punt que aquest perd els nervis i el colpeja. Aquest cau a sobre de Will Smith.

Wesley al film 'Atura't! o la meva mare dispara, 1992
Wesley al film 'Atura't! o la meva mare dispara, 1992 | IMDB

 

«Els seus treballs han quedat immortalitzats al teatre, cine i televisió»

El seu representant s'ha acomiadat d'ell assenyalant que «va ser un regal pel món, per la seva bondat i elegància. Els seus treballs han quedat immortalitzats al teatre, cinema i televisió». Uns treballs que van anar a més durant els anys 90 on va aconseguir les seves millors oportunitats formant part de 'Superhuman Samurai Syber-Squad' i 'Martin' on va donar vida als dos personatges que li van reportar molta fama. Els seus últims treballs van ser 'Cas Obert', 'Medium' i 'Navi: Investigació Criminal'. 

També et pot interessar...


Comentaris
Rafel Berga
A.C.S. John Wesley.

envia el comentari