Chabelita fracasa estrepitosament com a cantant

Isa P ha mostrat en exclusiva el seu primer single, carregat de molta polèmica

Isa P és el nom artístic de Chabelita
Isa P és el nom artístic de Chabelita | Instagram

La filla d'Isabel Pantoja, rebatejada amb el nom d'Isa. P, ha presentat el seu primer single i videoclip, 'Ahora estoy mejor', durant 'El programa de Ana Rosa'. La cançó té ritmes de reggaeton i altres estils urbans.

La mateixa Isa Pantoja va ser qui a través del seu compte d'Instagram anunciava als seus seguidors quan tindria lloc la presentació de la seva primera cançó. Un cop publicada aquest primer single, la filla de la tonadillera més famosa d'Espanya ha començat a rebre tota mena de crítiques per part dels internautes que no han dubtat a qüestionar la seva veu.

Moltes crítiques a les xarxes

Youtube, Twitter i Instagram han sigut les xarxes on més crítiques ha tingut. «Els balls nivell festival de fi de curs de Primària», «Curiosament jo, després de veure el videoclip, estic pitjor» o «Però si no sap parlar, com cantarà?» són alguns dels comentaris que s'han pogut veure. Malgrat que el rebuig ha estat majoritari hi ha alguns que creuen que la cançó té ritme.

Isa P actuarà en directe

Ara falta esperar que arribi el 19 de setembre per a saber com Chabelita actuarà en un concert en directe i en acústic. Isa P ha revelat a 'El programa d'Ana Rosa' que espera omplir la sala de 150 persones entre les quals s'espera que acudeixi la seva mare.

També et pot interessar...


Comentaris
Rafel Berga
Es creuria que troomfaria com la seva mare JAJAJA.

envia el comentari