Imatge d'arxiu de la cantant Barei, representant espanyola a Eurovisió l'any 2016

Mor de manera tràgica una neboda de 14 anys de Barei en uns campaments d'estiu

Els fets van tenir lloc aquest passat divendres 3 de juliol

La cantant Barei, representant espanyola a Eurovisió  de l'edició del 2016, ha patit una tragèdia  molt de prop. Una de les seves nebodes, Ana Reyzábal Rus, de tan sols 14 anys d'edat, ha mort en un  tràgic accident  en un campament d'estiu prop de Comillas, a Cantàbria, segons han informat diversos mitjans.

La jove va morir aquest divendres 3 de juliol al riu de Trescares a la Peñamellera Alta, a Astúries, després de bolcar la canoa  en la qual es trobava realitzant el descens del riu Cares. La jove madrilenya formava part d'un grup d'unes 20 persones i era al campament d'estiu que organitza el grup toledà Layos Camp a Comillas.

Segons ha informat el Servei d'Emergències del Principat d'Astúries (SEPAE), el Centre de Coordinació d'Emergències va rebre l'avís a les 19.15 hores del divendres 3 de juliol  on s'informava que una canoa amb dos ocupants havia bolcat i no es localitzava una de les dues persones.

La neboda de Barei va ser localitzada en un gorg de difícil accés

Després de conèixer l'avís, el cap de la Zona Orient de Bombers del Servei d'Emergències del Principat d'Astúries (SEPA) es va mobilitzar fins al lloc dels fets, així com sis dels efectius del parc de Cangas d'Onís i el Grup de Rescat, tots ells a bord d'un helicòpter medicalitzat. Finalment, el cos sense vida de la jove va ser localitzat al riu, concretament a un gorg de difícil accés. A partir d'aquí, es va sol·licitar wl Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil per a la recuperació del cadàver de l'adolescent.

La família Reyzábal, una de les més riques d'Espanya

La jove morta pertany a la família Reyzábal, una de les més riques  d'Espanya. La noia de 14 anys era néta del traspassat Eduardo Reyzábal Larrouy, un dels set fills de Julián Reyzábal Delgado, patriarca de la família propietària dels principals edificis d'Espanya. Entre els immobles de la família figuren alguns emblemàtics com l'edifici Windsor, que es va incendiar fa uns anys, la Torre Picasso o el cinema Callao. A més, la família és propietària d'una gran quantitat de sales de cinema, locals d'oci i empreses immobiliàries.