Mor la mare d'Ana Obregón

L'actriu pateix un nou cop, tan sols un any després d'haver perdut el seu fill

Nou cop el que s'ha dut l'actriu i model Ana Obregón, poc més d'un any després de perdre al seu fill Aless Lequio, és ara la seva mare qui ha perdut la vida. Ana Obregón Navarro ha mort aquest mateix dissabte 22 de maig.

Ja feia un temps que se sabia que la seva salut estava delicada, de fet, durant el mes d'abril va saltar la notícia als mitjans de comunicació que es trobava ingressada en una clínica madrilenya. No es va revelar què li va passar, però en el moment que es va fer públic va semblar ser alguna cosa greu, ja que van ser tots els seus éssers estimats els qui van acudir a veure-la.

Malgrat això, al cap de pocs dies va poder ser donada d'alta, i va tornar a casa per poder recuperar-se amb tranquil·litat i en companyia de la seva família. Va ser un dia una mica més feliç per a l'actriu, que va gravar amb la seva tornada a casa un tendre vídeo que va acompanyar amb aquest bonic missatge: «Avui és el primer dia en un any que no ploro de ràbia, ni de dolor, ni de tristesa».

Sembla, però, que finalment la salut d'Ana sí que s'havia deteriorat, i ha acabat per perdre la vida ara. Cal recordar que la dona era ja molt gran, ja que tenia ni més ni menys que 95 anys d'edat.

Així doncs, quan encara no havia aconseguit superar a la mort del seu fill Álex Lequio l'any passat a causa d'un càncer, ara Ana Obregón ha de fer front de nou a una dura pèrdua.

Són, per tant, temps difícils per a l'actriu, després d'haver perdut un fill i una mare amb tan poc temps de diferència i en les circumstàncies que ho ha fet ella, tenint en compte com era de jove Álex quan va morir, amb només 27 anys.

Ara torna de nou una època més difícil per a Ana Obregón, doncs, amb la pèrdua del seu fill, a banda del seu exmarit Alessandro Lequio, la seva mare estava sent el seu gran suport.

«Estimada mare, gràcies per obrir-me la porta d'aquesta vida i omplir-la d'amor. Et necessito al meu costat molts anys més», li escrivia en un bonic missatge l'any passat pel seu aniversari, al mes de juny.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari