Mor la mare de Víctor Sandoval

El col·laborador ja va perdre al seu pare fa dos mesos

Víctor Sandoval a l'enterrament del seu pare el 27 de febrer de 2020
El col·laborador ha perdut els seus progenitors amb dos mesos de diferència | Catalunya Diari

En l'últim 'Sálvame', Víctor Sandoval explicava que la seva mare, Asunción Novillo, de 92 anys va ser diagnosticada de coronavirus i que tot i que estava passant la quarantena a casa, va haver de ser traslladada a un hospital perquè va deixar de menjar i es va quedar molt feble.

El mateix col·laborador ho va comunicar en directe als seus companys. «La meva mare està agonitzant. S'està morint des de fa una setmana», va dir Sandoval entre llàgrimes. Desafortunadament, la mare de Víctor Sandoval ha mort aquesta nit de divendres després d'haver superat elcoronavirus, però no les seqüeles que el virus va deixar en els seus pulmons i en el seu cap, tal com ho va explicar el seu fill.

Fa dos mesos va perdre el seu pare 

«La meva mare estava normal i portava com a mínim setmana i mitja amb coronavirus. La portem al metge perquè havia deixat de menjar. Vaig arribar a pensar que algú li havia dit que el meu pare havia mort i volia anar-se'n amb ell», va comentar el col·laborador, que ja va perdre al seu pare fa uns mesos.

El febrer d'aquest mateix any, el pare del col·laborador de 'Sálvame' va perdre la vida, causant també un fort dolor al col·laborador que va rebre el suport de tots els seus companys. Ara, la vida li ha tornat a colpejar, però tal com va confessar Sandoval, la seva mare estarà descansant deixant així de patir.

Víctor Sandoval s'acomiada de la seva mare

El col·laborador ha informat de la pèrdua de la seva mare a través de les xarxes socials. «Només has estat dos mesos sense el pare, ja esteu juntets. Mare, em deixes trencat, el dolor és tan gran que em costa fins a respirar... sempre em deies que estava emmarat i que raó tenies... has hagut de morir perquè descobreixi el mal de l'ànima... aquest no té consol... descansa en pau mare... tornarem a veure'ns. T'estimo #mama », ha comentat a Instagram al costat d'una emotiva imatge en la qual apareixen ell i la seva mare.


Comentaris

envia el comentari