Amor Romeira amb la seva mare, Mensi Medina

Perd la vida Mensi Medina amb 56 anys, la mare d'Amor Romeira

La col·laboradora de televisió li ha dedicat unes emotives paraules a les xarxes socials

La col·laboradora de televisió i exconcursant de 'Gran Hermano', Amor Romeira, està travessant un dels moments més complicats de la seva vida. La seva mare, Mensi Medina, ha mort.

Encara que no se sap la causa exacta de la defunció, tot apunta que té a veure amb l'ictus que va patir el 2018 mentre estava treballant, pel qual va haver de ser traslladada d'urgència en helicòpter des de Fuerteventura fins a un hospital de Gran Canària.

En aquell moment, la progenitora d'Amor Romeira va ser atesa amb rapidesa. No obstant això, la seva situació seguia sent complicada i, en diverses ocasions, la col·laboradora de televisió va compartir missatges alertant sobre la delicada salut de la seva mare.

Tant és així, que fins i tot en alguna ocasió va realitzar alguna trucada d'atenció als polítics canaris per millorar l'atenció sanitària a l'illa de Fuerteventura, denunciant, per exemple, que el 2019 van endarrerir una intervenció quirúrgica a Mensi Medina amb l'excusa que el servei mèdic estava de vacances.

Tot i això, el passat mes de setembre semblava que l'estat de salut de la seva mare havia millorat. La mateixa col·laboradora de televisió va prometre rapar-se si la seva progenitora es curava i així ho va fer. «L'hi vaig demanar a la Verge del Rosari. Li vaig enviar una foto via WhatsApp a la meva Rosario Mohedano dient-li que estava demanant salut per als meus, especialment per la meva mare».

«La meva mare, Mensi Medina, va tenir la seva última revisió a l'Hospital Dr. Negrin i li van dir que estava súper bé. Que ja no tenia res i que havia tornat a néixer. Que el seu cor era un cor nou i amb força i que ara a viure», explicava. «Per això jo, que soc una dona de paraula, li vaig demanar que, si em tornava a la meva mare amb salut i amb vida em rapava. M'he rapat», afegia.

L'emotiu comiat d'Amor Romeira

Lydia Lozano va ser la primera persona a fer pública la notícia a 'Sálvame' i després seria Amor Romeira qui faria el mateix a les seves xarxes socials.

«Així et recordarem sempre mami», ha escrit la col·laboradora al costat d'una imatge en la qual apareixen ella, la seva germana, Carmina, i la seva mare, rient.

«Li dono gràcies a la vida per haver-me donat la millor mare del món. Gràcies a tu soc el que soc. Perquè em vas ensenyar que no importés el que digués. Que jo havia de lluitar per ser qui volia ser. Avui te n'has anat per ser llum i il·luminar els nostres camins!», continua el text.

«Quan et treien de casa la gent t'aplaudia i et cridava, mami! Et deien: 'Fins sempre Mensi', 'Gràcies per ser la meva amiga', 'T'estimem', 'Mai no t'oblidarem'. Tu eres especial mare! Gràcies per tot! T'estimem avui, demà i sempre», acaba Amor al seu Instagram.

Milers de missatges de suport

Fa tan sols unes hores que Amor Romeira ha compartit la publicació en què s'acomiada de la seva mare i ja compta amb més de 40.000 'm'agrada' i milers de comentaris de suport per a ella i per a la seva família, per part dels seus companys i dels seus seguidors.

«Una abraçada enorme plena d'afecte per a tu i molta llum per a Mensi», li ha escrit Carlota Corredera. «Ànim per a tu i per a tota la teva família. Un petó», han estat les paraules d'Omar Sánchez. La col·laboradora, Amor Romeira, ha compartit a les històries del seu Instagram alguns dels missatges dels seus companys.

«Em vull quedar amb aquesta imatge de tu», ha escrit Anabel Pantoja a les seves xarxes socials, al costat de la mateixa imatge que ha publicat amor Romeira: «Una lluitadora i que adorava a la seva família. T'estimo Mensi. Una estrella en el cel que ens cuidarà per sempre».