Primer pla de Raquel Mosquera al programa 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition'

Raquel Mosquera assenyala una altra persona de Telecinco: «Una altra impresentable»

La vídua de Pedro Carrasco ha tornat a utilitzar les seves xarxes socials per defensar-se

Raquel Mosquera està a l'ull de l'huracà després del testimoni de Rocío Carrasco en la docu-sèrie de Telecinco. L'encreuament de declaracions i acusacions entre les dues encara no ha arribat al final, posant de manifest dues versions molt diferents que es contradiuen i és que, mentre que la filla de Rocío Jurado intenta desmentir a la perruquera en assegurar que el seu pare li havia demanat perdó abans de morir, la vídua de Pedro Carrasco continua defensant que no va existir aquesta reconciliació.

És més, assegura que el seu exmarit va morir amb la pena de no haver pogut veure els seus nets, i lluita perquè es respecti la memòria de l'excampió mundial de boxa, amb qui va estar cinc anys casada. «En cap moment, el meu marit va demanar perdó com diu. Això és una altra mentida! Per què hauria de demanar perdó el meu marit, per ser bon pare o ser bona persona? Si hagués d'haver-ho demanat, ho hauria fet.... Perquè era molt gran i un gran senyor dels peus al cap. Però més aviat li ho haurien de demanar a ell suposadament», ha assegurat en una extensa carta publicada a les seves xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les declaracions d'Alba Carrillo sobre Raquel Mosquera 

No obstant això, el conflicte entre Rocío Carrasco i Raquel Mosquera també ha esquitxat altres cares conegudes de 'Mediaset', que s'han posicionat a favor d'una o una altra com és el cas de Rosa Benito, que ha tornat a desmentir a la seva neboda i a donar suport a la vídua de Pedro Carrasco, o el cas d'Alba Carrillo, que ha atacat sense pietat a Raquel Mosquera. L'exdona de Fonsi Nieto i gran amiga de Rocío Carrasco no ha dubtat a carregar contra la perruquera professionalment i personalment amb unes paraules molt dures cap a la seva tasca com a estilista.

«La senyora aquesta que és el paradigma del bon gust, jo no aniria a la seva perruqueria així em matessin, encara que tingués cinc quilòmetres d'arrel. Partint de la base d'aquesta dona que, amb aquest estilisme, es diu perruquera, jo no... I és com si tu (Sonsoles) em dius que ets periodista i no saps ni llegir», assegurava Alba Carrillo a 'Ya es mediodía'. A més, la col·laboradora de Telecinco ha volgut defensar a la seva amiga amb magnificència en negar les acusacions abocades per Raquel Mosquera cap a Rocío Carrasco, a qui va assenyalar com una persona superficial i que l'únic interès pel seu pare era la seva herència.

«Ha volgut titllar a Rocío de materialista amb el tema del 'Rolex', però si hi ha una persona que no sigui materialista en el món és ella. A la vida l'he vist amb una cosa de marca, en la vida li ha donat importància a alguna cosa que no sigui emocional, mai l'he vist amb una bossa bona o amb una joia. Em consta que María Teresa Campos, que la tracta com una filla, li ha regalat unes sabates 'Jimmy Choo' i coses, i no se'ls posa perquè no li agrada. És una dona del més normal de món», ha insistit Alba Carrillo.

Raquel Mosquera posa al seu lloc a Alba Carrillo 

Després d'aquestes dures paraules, Raquel Mosquera ha decidit no quedar-se callada. La perruquera s'ha mostrat disposada a parlar quan sigui necessari i defensar el seu honor i el del seu exmarit, encara que ho faci gratuïtament a través de les seves xarxes socials i sense cobrar cap exclusiva d'un mitjà. Precisament, la vídua de Pedro Carrasco ha tornat a utilitzar el seu compte d'Instagram per contestar Alba Carrillo i defensar la seva professionalitat després de moltes dècades d'experiència.

«No permeto que ningú jugui amb el pa dels meus fills! Una altra impresentable que va d'amiga recent d'algú a qui tots vostès saben, es permet el luxe de dir-me que per saber pentinar he d'anar pentinada, i que quines pintes no... Potser no sempre em treuen en totes les imatges perfectes, perquè jo precisament, si alguna cosa destaca de mi especialment, és el fet de no tenir complexos i dedicar-me menys temps a mi, i més als meus fills i a les hores que treballo... No com altres», ha assenyalat llançant un dard enverinat a Alba Carrillo.

A més, Raquel Mosquera va defensar la seva excel·lent tasca com a perruquera en argumentar que al llarg de la seva trajectòria ha pentinat a moltes persones del clan Nieto, inclòs al seu exmarit, Fonsi Nieto, i a altres famosos com la mateixa Sonsoles Ónega, amb qui manté una estreta relació. Però no tot es va quedar aquí, ja que Raquel Mosquera va aprofitar al màxim la seva publicació en xarxes i va enviar una seriosa advertència a Alba Carrillo: «Potser suposadament, conec més de la teva vida que tu de la meva i mira tu per on tinc moltíssimes amistats o persones conegudes que em respecten i m'estimen com jo a ells, i aquestes de les quals al llarg de la meva vida no he presumit mai. Potser a partir d'ara, començo fer-ho...».