Raquel Mosquera durant la inauguració del seu bar "Mosquera" a Madrid.

Raquel Mosquera torna a la televisió amb un missatge clar per a Rocío Carrasco

La vídua de Pedro Carrasco s'ha assegut al plató de 'Viva la vida'

Raquel Mosquera ha tornat a la televisió després d'un estiu intens i complicat.

La perruquera ha volgut enviar un missatge directe a Rocío Carrasco des del plató de Viva la vida, on ha concedit una entrevista després dels seus seriosos problemes de salut.

La vídua de Pedro Carrasco ha estat ingressada durant diverses setmanes a conseqüència de dos brots psicòtics que ha patit en els últims mesos.

En plena emissió del documental Rocío: contar la verdad para seguir vida, Raquel va anar acumulant tensió i estrès fruit del testimoni de la que va ser la seva fillastra. Una situació que va augmentar els problemes mentals que pateix fruit del seu trastorn de bipolaritat.

Tot i això, la perruquera ha aconseguit estabilitzar-se i estar més tranquil·la. Suficient per agafar forces i presentar-se novament davant els mitjans de comunicació per parlar del seu estat de salut i per respondre a Rocío Carrasco.

Raquel Mosquera torna a la televisió i envia un missatge inesperat a Rociíto

Ja més recuperada després d'un estiu d'ingressos hospitalaris, Raquel Mosquera ha aprofitat la seva visita a Viva la vida per mostrar una postura més conciliadora amb la filla de Pedro Carrasco.

La vídua de l'exboxejador ha aprofundit en les últimes paraules que va dir Rocío Carrasco en la seva sèrie documental, on va comentar que per a ella Mosquera no existia.

La filla de 'la més gran' ha desmentit la versió dels fets explicats per la perruquera, que ha insistit que l'exboxejador va morir sense parlar-se amb la seva filla. Una postura que manté avui dia, però en la qual no ha volgut tornar a entrar ni donar més detalls.

Per treure una mica de gravetat al seu enfrontament, Raquel s'ha centrat a recordar els bons moments viscuts al costat de la filla del seu exmarit.

A més, Mosquera reconeix que per a ella ha estat xocant escoltar algunes de declaracions i adverteix que no va poder veure tots els capítols del documental. Una cosa que també li va passar al vidu de Rocío Jurado, Ortega Cano.

«Per a mi ella sí que existeix. Intento guardar tot allò bo al meu cor... Per part meva han existit moments bons. No m'esperava el que pogués dir o deixés de dir. Hi va haver un moment en què vaig deixar de veure-ho. He sentit afecte i molt. Per la meva part hi ha tantes vivències juntes... Han estat molts anys. Són set anys el que em porto amb ella i hem viscut moltes coses», li deia a Emma García.

Mosquera es desmarca de la polèmica: intenta acostar posicions amb Rocío Carrasco

Amb la seva visita al plató de Telecinco, Raquel ha volgut desmarcar-se de la polèmica de cara a la pròxima estrena de la segona temporada de la sèrie documental.

Sota el títol d'En el nombre de Rocío, la filla de Pedro Carrasco se centrarà a parlar de tots els problemes familiars que ha tingut a l'última dècada. Una sèrie en què Mosquera també podria ser protagonista al costat d'altres noms com Gloria Camila, Ortega Cano i els Mohedano.

Potser en un intent de frenar una possible allau en contra seva, la perruquera s'ha proposat estendre lligams amb la filla del seu vidu. S'ha centrat a esmentar les coses bones que han viscut i a recordar que mai han discutit.

«Et parlo per mi, per les meves vivències i la meva persona. Sempre he tingut molt afecte a Rocío. Mai hi va haver cap enfrontament entre nosaltres, res dolent. Hi havia molt bona relació. Simplement, quan va deixar d'existir per a Pedro, per a mi també . Però no en el meu cor, perquè de totes les persones que han passat per la meva vida em quedo amb les coses bones. Sóc sentimental, sóc sensible i m'afecta», ha assenyalat Raquel.