Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

El motiu pel qual Rocío Flores va pegar la seva mare: Un canvi d'Antonio David

Fa gairebé una dècada que mare i filla no mantenen contacte entre elles

Rocío Flores sempre ha estat enmig de la batalla que mantenen els seus pares des de fa més de dues dècades. Encara que la jove sempre havia intentat mantenir-se al marge de l'assumpte, el 27 de juliol de 2012 tot va canviar i la truita va girar-se. Aquell dia va tenir lloc un terrible succés a casa de Rocío Carrasco que va canviar per sempre la relació que tenien mare i filla i que avui, gairebé una dècada després, les segueix mantenint separades.

Aquell 27 de juliol de 2012 una horrible discussió entre les dues va desencadenar en una suposada agressió física de Rocío Flores a la seva mare. La jove va deixar Rocío Carrasco tirada a casa seva després de propinar-li una pallissa i va marxar d'allà. Després del succés, han sigut gairebé 9 anys que han passat des d'aquell dia, i mare i filla no han tornat a mantenir cap mena de contacte des de llavors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i que per a ningú és un secret què va succeir aquell estiu, es desconeixia amb certesa quin era el motiu que va desencadenar aquella discussió i que va canviar per complet les vides de les dues dones. Però, sembla que ara s'ha revelat què va ser el que va propiciar aquella horrible situació.

El motiu que va detonar la baralla definitiva entre Rocío Flores i Rocío Carrasco

En aquell temps, Rocío Flores era menor d'edat i uns dies abans de l'esdeveniment, el 15 de juny de 2012, Antonio David Flores va sol·licitar una modificació de mesures respecte a la custòdia de la seva primogènita. Un document en el qual el malagueny va assegurar que la seva filla gran no volia viure amb la seva mare perquè se sentia maltractada i, per demostrar aquelles paraules, va adjuntar un informe psicològic en què l''exsuperviviente' va dir que Rocío Carrasco no l'estimava, que no tenia confiança en ella, que la colpejava i, fins i tot, que en alguna ocasió l'agafava pel coll.

Carrasco rep, llavors, una citació judicial en què l'informen que la seva filla gran ha de declarar l'11 de juliol. La tensió entre elles no para d'incrementar fins que arriba el dia 27, quan arriba el dramàtic desenllaç. Fa més de 8 anys que Rocío Carrasco i Rocío Flores no mantenen cap mena de contacte, des d'aquella discussió originada per la primogènita d'Antonio David Flores. Una baralla en la qual la filla de Rocío Jurado va patir diverses lesions i que, malgrat això, van ser pare i filla els qui van denunciar per suposats maltractaments a Carrasco.

Tot i això, uns mesos més tard, el 17 de gener de 2013, el Jutjat d'Instrucció d'Alcobendas va eximir Rocío Carrasco per no haver trobat proves que demostressin les paraules de Rocío Flores. D'altra banda, la col·laboradora no va denunciar la seva filla en aquell moment, però la Fiscalia de Menors va obrir una investigació contra la jove per intentar esbrinar si havia estat ella la que havia exercit maltractaments contra la seva mare.

«Rocío Flores hauria de demanar perdó a la seva mare»

Rocío Carrasco ha assegurat que la seva filla és una víctima més del seu pare i que no la culpa pel que li va fer. Tanmateix, Isabel Rábago ha destacat que la neta de Rocío Jurado hauria de demanar-li perdó a la seva mare pels fets i així donar exemple a totes aquelles persones que estan travessant una situació similar a la que ella va viure i assumir la seva part de culpa públicament: «Tenia 15 anys, ho vaig fer malament, pegar una mare no s'hauria de fer, vaig cometre un error, perdona mare».