Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona amb vestit verd i collaret de perles amb un home amb barba i jaqueta clara.

El motiu pel qual Carmen Thyssen no vol saber res del seu germà Borja Thyssen

Tita Cervera es troba cada cop més allunyada del seu fill Borja Thyssen mentre que ha trobat pau a la seva filla Carmen

En els darrers dies, s'ha desfermat una onada de rumors i especulacions sobre la relació entre Carmen Thyssen i el seu germà Borja Thyssen. Segons el revelat al programa Espejo Público, la baronessa Thyssen ha pres decisions que han generat incomoditat i tensió a la seva família, especialment al seu fill Borja.

Carmen Thyssen es prepara per assumir el càrrec del llegat familiar

"Això és una declaració d'intencions de per on aniran les coses", va assegurar Gema López al plató d'Antena 3. Assenyalant que la recent postura de Carmen Thyssen com a hereva principal està marcant una clara direcció en els assumptes familiars.

Pilar Vidal va secundar aquestes declaracions. Va afegir que el veritable desig de Tita Cervera és que la seva filla Carmen sigui qui continuï amb el seu llegat”.

Una jove somrient amb cabell llarg i castany clar, vestida amb una samarreta de tirants negra, conversa amb dos homes en un entorn exterior amb vegetació i una estructura de maó al fons.
Carmen Thyssen es manté sempre amb la seva mare | Europa Press

La relació entre Borja i les germanes, Sabina i Carmen Thyssen, també va ser objecte d'anàlisi. "Jo crec que no hi ha una bona relació, hi ha una relació força distant.

"No tenen un tracte proper i no és fluida. Si diguéssim el contrari estaríem mentint", continuava.

"Jo crec que es reuneixen en els moments clau, quan hi ha tota la família, però no crec que es 'whatsappeen', ni que s'anomenin, ni res de res", va afirmar Pilar Vidal. Aquestes paraules reflecteixen una realitat que molts sospitaven: la família Thyssen no està tan unida com aparenta.

La relació entre Tita Cervera i Borja Thyssen es va refredar amb el naixement de les bessones

Laura Fa, una altra col·laboradora del programa, va insistir que aquestes tensions no són noves i que han estat constants al llarg dels anys entre Tita Cervera i Borja.

Gema López va afegir que el distanciament familiar es va accentuar amb el naixement de les bessones Carmen i Sabina, fa gairebé 18 anys, mitjançant gestació subrogada als Estats Units. Tita Cervera havia revelat al seu moment que amb l'arribada de les bessones, la seva intenció era "diversificar la seva herència".

Tot i que el futur professional de Carmen i Sabina encara sembla llunyà, la baronessa ja té plans clars per a elles. Carmen Thyssen començarà a estudiar Administració i Direcció d´Empreses (ADE) i Relacions Internacionals. Per la seva banda, Sabina, amb una inclinació més artística, enfocarà els estudis universitaris en una carrera creativa.

Tita Cervera, la baronessa Thyssen, a la presentació de la seva docusèrie a Netflix
Tita Cervera ha trobat a Carmen l'hereva ideal | Netflix

La distància entre Carmen i Borja Thyssen és cada vegada més gran. Carmen, que ha estat al costat de la seva mare, sembla ser l'escollida per succeir Tita Cervera.

Mentrestant, Borja es troba cada cop més apartat de les decisions familiars. Això ha generat un ambient de tensió i fredor entre els germans.

Aquest escenari planteja interrogants sobre el futur del llegat Thyssen i com es gestionaran les relacions familiars els propers anys. El que sembla clar és que Carmen Thyssen està destinada a jugar un paper crucial a la continuació del llegat de la seva mare. Mentre que Borja, malgrat els seus intents de reconciliació, continua enfrontant-se a una relació complicada amb la resta de la família.