Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega somrient en la seva presentació al FesTVal

Sonsoles Ónega s'emporta una nova alegria amb Antena 3: com afecta el seu programa

Sonsoles Ónega triomfa amb la seva novel·la 'Las hijas de la criada' i ben aviat podrà veure-la adaptada

Sonsoles Ónega s'ha emportat una gran alegria, i és que enmig del gran èxit que ha tingut la seva novel·la, L as hijas de la criada, ara també la podrà veure adaptada. Tot i això, queda clar que això podria afectar el seu programa Y ahora Sonsoles.

Gràcies a Atresmedia, el llibre d'Ónega cobrarà vida i es convertirà en una sèrie de què tots podrem gaudir molt aviat. És més, atès que la presentadora treballa per a Antena 3, queda clar que tot queda a casa.

Captura de Sonsoles Ónega aixecant el dit a Y ahora Sonsoles d'Antena 3
Sonsoles Ónega s'emporta una nova alegria gràcies al llibre | Atresmedia

Gràcies a Les filles de la criada , Sonsoles està gaudint de les mels de ser una escriptora d'èxit. I és que després d'haver guanyat el Premi Planeta, el boom que ha tingut la novel·la no hi ha quedat.

Després d'11 edicions, Sonsoles Ónega ha venut més de mig milió de còpies i ara es trobaria en fase de desenvolupament amb la productora Buendía Estudios Canarias.

Sens dubte, una història que ha aconseguit captivar els lectors. I no n'hi ha per menys, ja que inspirada l'any 1900, explica una història d'amor i venjança que manté tots intrigats fins a l'última pàgina.

Atresmedia produirà el llibre de Sonsoles Ónega

Per tant, no hi ha dubte que la sèrie també serà un gran èxit, tot i que encara no sabem com afectarà això el seu programa.

Ja hem vist Sonsoles Ónega absentar-se en nombroses ocasions d'Y ahora Sonsoles quan li ha tocat presentar-se a les firmes de llibres. I, en cas que el vostre projecte arribi a la petita pantalla i es transformi en sèrie, no hi ha dubte que també us portarà temps i dedicació.

Com afectarà això el vostre programa? No podem esperar que la presentadora abandoni cap d'aquests projectes que tanta il·lusió li fan.

Captura de Sonsoles Ónega en la signatura de llibres a Vigo
Atresmedia adaptarà 'Las hijas de la criada' a la petita pantalla | Antena 3

En cas que Sonsoles s'hagi d'absentar, segurament serà Pepa Romero la que assumeixi aquest paper. Ja ho ha fet altres vegades, per la qual cosa no sorprèn que sigui l'escollida.

Romero ha passat de ser reportera del programa, a posar-se al capdavant. I, tot i que en un primer moment deixava entreveure que estava una mica nerviosa, amb el temps s'ha sabut mostrar més tranquil·la i controlar completament la situació.

Del que no hi ha dubte, és que Sonsoles Ónega travessa un dels millors moments de la seva vida, tant professionalment com personalment. La presentadora arrasa a les tardes, però ara també compta amb un èxit brutal com a escriptora.