Muntatge de Rocío Flores amb la seva parella.

L'únic motiu de disputa entre Rocío Flores i la seva exparella després de la separació

Rocío Flores i Manuel Bedmar tenien una cosa en comú que, després de la ruptura, els portarà molts problemes

No hi ha dies de tranquil·litat per a Rocío Flores. La jove, que no ha tingut temps d'assumir la ruptura d'Antonio David amb Olga Moreno, fa front ara a les informacions que asseguren la seva ruptura amb Manuel Bedmar.

Tots parlen de Manuel Bedmar

El jove es va convertir en personatge públic en el moment en què Rocío Flores va participar en 'Supervivientes'. Durant els tres mesos de supervivència a l'illa, no hi havia dia que la germana de David Flores no se'n recordés.

Manuel Bedmar i Rocío Flores fent-se un petó
Manuel Bedmar i Rocío Flores feia molts anys que estaven junts. | Instagram 

Les seves il·lusions per veure'l es van ajuntar amb les ganes de la cadena que Manuel sortís a la televisió. Per això, durant la gala final del programa de Telecinco, Manuel i Rocío Flores es van fondre en una abraçada que va emocionar l'audiència.

Des d'aleshores, es va convertir en un famós més que qui parlar. De moment, Manuel s'ha mantingut al marge de tots els rumors, però no és estrany que parli pròximament.

Rocío Flores i Manuel Bedmar trenquen la seva relació

Durant l'emissió del documental de Rociíto i les posteriors conseqüències que va suposar per a Rocío Flores, Manuel es va mantenir al seu costat. Però no ha servit de res.

La ruptura d'Antonio David amb Olga Moreno i la nova relació amb Marta Riesco ha fet que la jove toqui fons. Finalment, trencava amb el seu xicot per la pressió, segons la premsa del cor.

Manuel Bedmar i Rocío Flores plorant.
Rocío Flores ha trencat amb el seu xicot per la pressió, segons diversos mitjans. | GTRES 

El motiu de disputa de Manuel i Rocío després de trencar

Encara que, de moment, cap dels dos no ha confirmat ni desmentit res, la balança té més pes en la ruptura. Ja no comparteixen fotos a xarxes socials i Rocío Flores fa un temps que va decidir estar més a prop de la seva família.

Una decisió que comporta la determinació de deixar de viure plegats i que és realment complicada, ja que la parella va decidir anar-se'n a viure junts fa menys de dos anys.

Instagram va ser testimoni d'algunes de les habitacions de la casa, on passaven més temps plegats. Ara, la incògnita sobre què passarà amb la casa manté l'opinió pública inquieta.

Sens dubte, aquesta és una de les disputes que haurà d'arreglar la parella si és cert que han trencat.

Han trencat o no han trencat?

De moment, tot és a l'aire. De fet, fa pocs dies es van publicar unes fotografies de la parella passejant i somrient per Màlaga.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
La Rocío i en Manuel, passejant junts aquest dilluns. | EUROPA PRESS 

Davant de tanta incertesa, els mitjans no han tingut més remei que contactar amb els amics de Manuel, que no han deixat en molt bon lloc Rocío Flores.

Un d'ells assegura que Rocío ho té clar. «Rocío està intentant donar als platós la imatge que pot ser una crisi, però no. La parella està trencada», explicava.

Segons un altre dels amics de Manuel, la parella «ja està parlant per repartir-se les coses i tancar temes de comptes comuns».

«Ella ja no sent el mateix, encara que el Manuel s'ha estat esforçant i donant-ho tot per recuperar la relació. Ella ja ho té clar», concloïa un altre dels amics del jove.

Ara que s'ha confirmat el fitxatge de Rocío Flores per 'Ya son las ocho' és probable que acabi confirmant la seva ruptura amb Manuel.

Mentrestant, caldrà conformar-se a veure la col·laboradora al programa de Sonsoles Ónega, a partir de les vuit del vespre a Telecinco.