Terelu Campos plorant en un plató de televisió

Terelu Campos es trenca en descobrir què podria passar a casa seva

Terelu Campos, preocupada per la seva mare, es posa plorar al plató

A casa de Terelu Campos es passa per uns moments delicats. I això que la col·laboradora actual de Viva la vida ha vist com la seva vida professional millora per moments.

Ha fitxat per a Sálvame, un fet que ha aconseguit sumar més minuts a la televisió i que el seu compte bancari no ha deixat d'afegir zeros des de llavors. Tanmateix, a la vida de Terelu Campos hi ha una cosa més important que la feina: la seva família.

Terelu Campos, preocupada per la seva família

La germana gran de les Campos va tenir una picabaralla amb la seva germana,  Carmen Borrego, i totes dues van protagonitzar fortes topades en directe. Però això no és que posa trista a Terelu, ja que afortunadament ho han arreglat, almenys fins ara.

Fotomuntatge de Terelu i Carmen Borrego
Terelu Campos i Carmen Borrego van protagonitzar una forta baralla al plató de Telecinco. | CatalunyaDiari
 

El que més li preocupa és la seva mare, María Teresa Campos. La veterana periodista ha estat la protagonista durant tota la setmana dels titulars del cor i de les xarxes socials per les seves últimes declaracions.

María Teresa Campos demana feina desesperadament

La mare de Terelu Campos fa anys que no té un programa de televisió. Acostumada a ser la presentadora estrella dels programes més rellevants, María Teresa Campos ha sentit a les seves carns l'oblit definitiu de la televisió.

Va ser ja fa uns quants mesos quan a la presentadora li van tancar la porta a noves oportunitats a Telecinco. Des de llavors, ni tan sols li criden per col·laborar. Ni de Telecinco, ni de cap banda.

Aquest moment tan desagradable per a ella i per a la família ha arribat abans del previst. Però l'edat no perdona i Terelu Campos, així com la seva germana, Carmen Borrego, ho saben.

Tots, menys Maria Teresa Campos, que fa tan sols uns dies, demanava feina desesperadament durant una entrevista amb Anne Igartiburu.

Primer pla de María Teresa Campos
María Teresa Campos durant la seva última entrevista amb Anne Igartiburu. | Europa Press
 

Les declaracions més cridaneres

María Teresa Campos anava al programa d'Anne Igartiburu a Telemadrid, 10 momentos, on feia una confessió que ningú pensava que sentiria.

«Necessito treballar, encara que sigui una mica; omple la meva vida i així no estic a casa meva asseguda. No em vull posar a plorar, m'està fent molt de mal», explicava.

Unes paraules que feien mal a Terelu Campos i que, sense amagar-ho, provocaven que es trenqués a plorar durant la seva última col·laboració a Viva la vida.

Terelu Campos es trenca

Al costat d'Emma García, Terelu Campos no ocultava la seva tristesa. I no només per les paraules que es van emetre de la seva mare, sinó pel que encara havia de venir. La por es va apoderar en aquell moment de Terelu Campos en sentir a l'entrevistat parlar de la seva mare.

Al plató va arribar Manuel, el fill de Concha Velasco. Va acudir al programa de Viva la vida per explicar com es troba la seva mare després de deixar definitivament el teatre.

En aquell moment, Terelu Campos empatitzava amb Manuel i feia una reflexió davant dels teleespectadors. «Per elles és dur dir adeu a tot això perquè el hobby de la seva vida ha estat la seva feina. Ha estat la seva passió, s'han sentit poderoses, empoderades. És difícil per a elles prendre la decisió», explicava.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos, molt preocupada per la seva mare, i les seves últimes declaracions a la televisió. | Telecinco
 

Bolcada al benestar de la seva mare, Terelu Campos acabava el seu torn de paraula amb una reflexió dedicada a María Teresa Campos.

«Tant Maria Teresa com Concha tenint aquest reconeixement a la vida social, en un teatre, a la cua del supermercat, en un restaurant… Al final tenen un reconeixement diari», concloïa.

Corren temps difícils per a Terelu Campos que veu com la seva mare demana auxili i ningú no la socorre. No hi ha cap dubte que María Teresa Campos sempre serà una de les periodistes més reconegudes d'Espanya, tingui feina o no.