Primer pla de Tamara Gorro.

Tamara Gorro veu més a prop que mai poder reconciliar-se amb Ezequiel Garay

Tamara Gorro parla meravelles del seu marit, que li ha donat suport

Ja han passat uns mesos des que Tamara Gorro anunciés entre llàgrimes que ella i Ezequiel Garay havien decidit separar-se.

«Ens prendrem un temps com a parella, com a matrimoni, no ens divorciarem. Ho fem amb l'esperança d'acabar la nostra vida junts, com sempre hem volgut».

Una situació que travessava justament amb la seva lluita contra la depressió i l'ansietat. La influencer ho està passant molt malament, cosa que afectava també a la seva relació de parella.

Però, per sort, Ezequiel no s'ha marxat del seu costat durant aquesta època duríssima. De fet, s'ha convertit en el seu suport més gran.

Primer pla de Tamara Gorro
Tamara Gorro està passant un moment complicat. | GTRES

Tant és així, que pot ser que la reconciliació arribi abans del que s'esperava. Fa uns dies, el futbolista va tenir un detall realment encantador amb ella i que ha volgut compartir amb la seva família virtual.

«Fa uns dies, vaig baixar de ficar al llit als nens i ell estava preparant el sopar, dos entrepans de truita francesa, que em fascinen». «Em va dir: 'Ho faig perquè no has menjat i perquè sé que estàs malament'. Això em va fer la dona més feliç del món. 'El meu xicot m'està fent el sopar', vaig pensar. Vaig ser tan feliç amb una cosa tan petita».

Tamara Gorro busca conscienciar sobre els trastorns alimentaris

Tamara està tenint molts problemes amb l'alimentació per la seva malaltia, tal com explicava ella mateixa.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Fa dotze anys que estan junts Tamara i Ezequiel. | GTRES

Una cosa que fins i tot la duia a l'hospital. «Des que estic malalta he perdut moltíssim pes i cada vegada vaig perdent més».

«Jo estava en 64 quilos i he arribat a pesar 52», explicava als seus seguidors. «Jo intento menjar, o sigui jo menjo, però hi ha alguna cosa que em provoca fer-lo fora, a més de la medicació que em tanca la gana i la resta», assegurava. «Ahir, després de l'aniversari dels nens, ja no em podia aixecar. No podia, no tenia forces però ni per parlar gairebé».

Tamara Gorro somrient
Tamara Gorro a poc a poc comença a veure la llum al final del túnel. | GTRES

Tot i que la parella semblava haver perdut la màgia, sembla que de mica en mica tornen a ser els d'abans. «Ens faltava l'espurna. Ho vam parlar i vam decidir prendre'ns un temps. Però és molt difícil, perquè ens estimem», assegurava Tamara Gorro. «Soc inaccessible i això és culpa meva. M'he sentit sola perquè em tanco en mi mateixa. Ezequiel i la meva família sempre han estat al meu costat».

La influencer també ha volgut aprofitar el dur moment que travessa per conscienciar a les joves sobre els trastorns alimentaris i la pèrdua de pes. «A la societat sembla que hem de tenir un cos diví, prim, meravellós, fantàstic, amb una 34 o una 36», lamentava.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara Gorro i Ezequiel van tenir una llarga relació. | GTRES

«És clar, que si no la tinc, no obro la boca, no ingereixo aliment, només líquids, i em quedo divina. Això és el que creieu, que us quedeu divines». Ella mateixa, que està passant per un moment tan complicat, entén que deixar de menjar no porta res de bo. «Saps a què t'ho porta això? A tenir una malaltia, a estar dolenta, i no és així. L'aliment és imprescindible», aconsellava a la seva família virtual.

«Si a tu et sobren uns quilos perquè tu ho consideris, porta una dieta equilibrada, però fica aliment, no deixis de menjar perquè et porta a un problema seriós». «A mi no m'agrada veure'm tan prima, i no és bonic. Jo no soc exemple de res però feu-me cas».

I justament aquesta situació portava Tamara també a escriure un llibre on explicava tota la frustració i dolor que sent. Un projecte del qual se sent molt orgullosa i es titula Cuando el corazón llora.