Primer pla de Carla Vigo

La traïció que la reina Letícia no perdonarà: Carla Vigo, aliada amb l'enemic

Carla Vigo es portaria molt bé amb el fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin

Tot i haver-se allunyat del focus mediàtic i centrar-se en la seva carrera com a actriu, Carla Vigo continua sent el centre d'atenció. I és que la seva tia, Letícia, se sentiria traïda després de descobrir que la jove s'ha aliat amb els Urdangarin.

Concretament, amb Pablo, fill de la infanta Cristina i Iñaki. Pel que sembla, Carla hauria coincidit amb el jugador d'handbol i haurien parlat durant una llarga estona.

I quan els seguidors de Carla Vigo li van exigir més detalls sobre la trobada, ella només es limitava a dir: «Que morbosos que sou!».

Carla Vigo
Carla Vigo ha parlat dels seus avantatges pel seu parentiu amb la Família Reial. | Europa Press
 

Se sap des de fa temps que la relació de Letícia amb els seus cunyats mai no ha estat del tot bona. Però, quan va començar realment el conflicte?

Al principi, Letícia i la  infanta Cristina es portaven molt bé. Almenys, fins que va passar alguna cosa entre elles que les va distanciar per sempre. I no va ser per culpa del cas Nóos, tot i que això es convertia en la gota que va fer vessar el got.

L'incident que marcava una bretxa insalvable va tenir lloc durant el bateig de  Irene Urdangarin. Una ocasió molt especial en què Cristina i Iñaki es van sentir humiliats.

Fotomuntatge de la reina Letícia i la seva neboda Carla Vigo
Letícia hauria advertit durament Carla Vigo. | GTRES
 

Segons revelava Pilar Eyre, l'esposa del rei Felip, que en aquella època estava embarassada d'Elionor, es negava a rebre els pares d'Urdangarin a La Zarzuela. I la seva excusa va ser que no volia estar envoltada de tanta gent, ja que no es trobava bé.

«Cristina va organitzar el bateig de la seva filla a Madrid, va pensar que els seus sogres mereixien tracte especial i se li va acudir que podrien allotjar-se a casa del seu germà a La Zarzuela o al Pavelló del príncep», revelava Eyre.

«Els sogres van acceptar encantats i Cristina va trucar a Felip per demanar-li-ho». Va ser en aquest moment quan «Letícia es negava en rodó a convidar una nit al discret matrimoni Urdangarin, Juan María i Claire».

«No és que li posés pegues, és que li va dir clarament que no!: 'Estic embarassada, no em trobo bé i no em ve de gust tenir a casa unes persones que no conec'».

A més, durant el bateig el comportament de Letícia els va defraudar.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta de bàsquet del FC Barcelona
Pablo Urdangarin jugant amb el FC Barcelona. | EP
 

«No es va aixecar de la cadira, es ventava contínuament, li brillaven les temples, quan va posar amb el grup se li van enfonsar els talons a la gespa i va estar a punt de caure».

«Tenia una cara tan angoixada que un dels convidats em va dir que va témer que anés a desmaiar-se», explicava la periodista. En definitiva, «el bateig va ser un desastre amb Letícia embarassada i enfadada».

Carla Vigo escolta els consells de la seva tia i se centra en l'actuació

D'altra banda, Carla Vigo sembla haver escoltat els consells de la seva tia, que fa temps li recomanava que s'enfoqués en la seva carrera d'actriu i que s'allunyés de les males companyies.

De fet, aquells que la coneixen la descriuen com a «constant, entusiasmada i amb moltes ganes de treballar».

No són poques les polèmiques en què la jove s'ha vist embolicada aquest darrer any, i justament per això rebia nombrosos tocs d'atenció de part de la família reial.

I és que la reina manifestava «la seva disconformitat amb tot el que estava fent i li va dir que s'estava equivocant».

Letícia estava realment preocupada per ella, perquè considerava que «li estaven aconsellant malament i que se n'estaven aprofitant». I «si realment volia ser actriu, aquest no era el camí».

Però, després de veure's superada per la situació, Carla Vigo decidia allunyar-se del focus mediàtic. D'aquesta manera, es consagrava completament als seus primers passos com a actriu, professió en què tracta de trobar el seu lloc.