Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco

Què va passar l'agost de 2019 perquè Rocío Carrasco volgués acabar amb la seva vida

La col·laboradora ha revelat com va ser el seu pitjor moment en el documental

Diumenge passat, 21 de març, van estrenar-se els dos primers capítols de la sèrie-documental de Rocío Carrasco. Un reportatge que ha suposat que la col·laboradora de televisió deixi de mantenir-se en l'ombra i parli per primera vegada de la seva història.

La filla de Rocío Jurado ha fet diverses revelacions que han sorprès a tothom, però sens dubte la més dura ha estat la del seu intent de suïcidi. Rocío Carrasco ha començat el seu relat pel final i amb una data que se li ha quedat gravada per sempre: el 5 d'agost del 2019.

El cop definitiu

Aquell dia d'estiu va ser quan la col·laboradora va intentar suïcidar-se després d'haver rebut una notícia que va acabar per enfonsar-la. «M'arriba la notícia de la participació de la meva filla a 'Gran Hermano VIP' com a defensora del seu pare i em van passar els vint anys que he patit pel cap, però amb l'element de veure a la meva filla en un plató de televisió defensant al seu pare», ha relatat Rocío Carrasco al documental.

«No estava preparada per veure-la a ella, però molt menys estava preparada per veure el que anava a defensar. No volia tornar a sentir por, ni vergonya, ni seguir sentint-me qüestionada per tot el món». Així, fa ser llavors quan Rocío va decidir suïcidar-se: «Em vaig prendre diverses pastilles diferents i em vaig quedar adormida».

La col·laboradora també ha revelat que fins i tot va valorar l'opció de tirar-se des d'un pont, però no ho va fer gràcies al seu marit: «Fidel va entrar a l'habitació perquè jo no em llevava». L'advocat la va traslladar fins a l'hospital més proper i més tard va ser ingressada en un centre per tractar-se: «Aquí vaig prendre consciència de la barbaritat que havia fet».

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Gràcies a Fidel Albiac avui la filla de Rocío Jurado pot explicar la seva versió de la història, però aquell 5 d'agost de 2019 la segueix perseguint i 'Gran Hermano' ha jugat un gran paper en aquesta història. Rocío Carrasco va decidir abandonar el centre de rehabilitació abans que li donessin l'alta mèdica, tal com ha quedat registrat en un document, el qual va arribar a algú que es va posicionar al costat del seu exmarit, Antonio David Flores.

«Aquest informe arriba a les mans de l'altra part. Per quan això passa, aquesta persona ja està dins de la casa de 'Gran Hermano VIP' i coincideix quan la meva filla entra i li diu al seu pare: 'No et preocupis, està tot millor de com ho vas deixar'». Un episodi que va tenir lloc el 21 de novembre de 2019: «Per a algú que no sàpiga la història pot resultar una cosa normal, però per a mi no».

Rocío Flores, ferm amb la seva postura

En aquell temps Rocío Flores no era una assídua de la televisió, però donava suport ferventment al seu pare, i una nit va ser convidada pel programa en què estava participant Antonio David per pujar a la casa de Guadalix de la Serra i donar-li ànims al seu progenitor, que no només estava preocupat per la seva nominació, sinó també pel primer enfrontament de la seva primogènita amb les càmeres.

«Tots estem bé, papà. Sé que et preocupo jo fora, però estic bé. Tot fora està genial. No hi ha cap problema de res. Tot el que tens fora està molt millor de com ho vas deixar. Si l'audiència et deixa, vull que vegin al David de casa meva. No vull veure't plorar, ja hem plorat bastant durant molt de temps. Soc aquí per donar-te força i tranquil·litzar-te», va assegurar la 'influencer'.

A més, Rocío Flores també va deixar clar al seu pare que tot estava anant «genial» al plató i que no tenia res de què preocupar-se. «T'ho juro, no vull que et preocupis per res, tot està genial. I si surts, no passa res és un concurs, però vull que l'audiència et conegui de veritat, amb respecte i educació sempre». Per tant, una postura que, tot i haver-se quedar sorpresa amb algunes de les declaracions de la seva mare, encara segueix mantenint.