Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós

«Necessitava les imatges»: El motiu pel qual Telecinco va aguantar Antonio David

Una famosa periodista ofereix les claus sobre l'acomiadament més mediàtic de la televisió

Antonio David Flores i el seu polèmic acomiadament de Telecinco segueixen copant titulars a hores d'ara a la premsa del cor. I és que són molts els periodistes de la premsa rosa que han opinat sobre el pas d'Antonio David pel programa de Telecinco i la seva abrupta sortida de 'Sálvame'.

Entre ells, la periodista Mónika Vergara ha donat el seu punt de vista sobre aquest tema tan mediàtic com el de l'excol·laborador i la seva exdona, Rocío Carrasco. Mónika va tenir una bona mestra a la professió, la difunta Maika Vergara, mítica col·laboradora de diversos programes de Telecinco com a 'Salsa Rosa'.

Mónika Vergara en una imatge pujada a les xarxes
Mónika Vergara ha parlat alt i clar sobre el conflicte entre Antonio David i Rocío Carrasco | Instagram

Mónika ignora totalment el seu breu pas per 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe' entre el 2012 i el 2013, ja que va acabar reclamant els seus drets als jutjats. En l'actualitat, la presentadora condueix el programa de ràdio 'Vergara en compañía' i col·labora a 'Estando contigo', de Castella-la Manxa Televisió.

Mónika Vergara dona les claus sobre el conflicte entre Antonio David i Rocío Carrasco

La comunicadora es decanta més per la ràdio que per la televisió, ja que «a la tele s'està més pendent d'altres coses. La ràdio crea un clima d'estar amb un grup d'amics asseguts a una taula llitera parlant de moltes coses. A la tele hi ha molta més gent, altres temps, ordres dels directors...», explica a 'Bluper'.

Mónika Vergara en una imatge pujada a les xarxes
Mónika Vergara defensa Rocío Flores a la guerra entre Antonio David i Rociíto | Instagram

Mónika ha sigut preguntada pel tema de Rocío Carrasco i és molt sincera en parlar sobre un assumpte tan delicat com aquest. «Jo no he vist el programa, però és impossible estar-ne al marge. En aquest tema ha de prevaler el dret a l'honor dels menors, que són els homes del demà».

«No van fer fora abans Antonio David perquè necessitaven les imatges per escorxar-lo»

Però, per si no n'hi hagués prou, Mónika no considera ètic «que en un mitjà nacional es fustigui una noia que llavors era menor. D'acord que Rocío filla ho va fer malament, però això que va passar passava en moltes famílies. Hi havia un programa que es deia 'Hermano Mayor' que ho mostrava», explica l'entrevistada.

Foto del personatge fumant
Antonio David va ser acomiadat de 'Sálvame' el març del 2021 | Cedida

«Estigmatitzar Rocío Flores és fer-la complir una doble pena, ella ja va pagar i era menor d'edat. Em sembla molt delicat fer-ho públic, i més encara quan és l'únic cas al món on ha estat la seva pròpia mare qui el treu. I és una cosa que jo qüestiono molt», sosté Vergara.

La periodista té molt clar per què Antonio David no va ser acomiadat abans del programa que el va tornar al focus televisiu després de sortir de 'GH VIP 7'. «No el van fer fora perquè necessitaven les imatges per després continuar escorxant-lo», sentència la filla de Maika Vergara.

«Rocío Carrasco no és l'única mare que no té relació amb els seus fills»

A l'hora d'assenyalar les víctimes d'aquest conflicte, Mónika considera que «Antonio David, Rocío i els seus fills són víctimes de la justícia. El que els hi ha passat ho passen moltes famílies».

Foto de la famosa
«Rocío Carrasco, Antonio David i els seus fills són víctimes de la seva guerra familiar», segons Mónika Vergara | GTRES

«Rocío Carrasco no és l'única mare que no té relació amb els seus fills. És molt fort el que passa en els processos de divorci, hi ha violència judicial. Uns senyors que no et coneixen de res determinen si ets bon pare o no», exposa.

Finalment, qüestionada per si alguna de les parts ha sortit beneficiada de tota aquesta guerra, Mónika respon així. «Cap. Entenc que per a Rocío ha pogut ser una catarsi, no dubto que hagi patit, però hi ha moltes realitats i cadascú té la seva», conclou la periodista.