Muebles LUFE, l'empresa basca que arrasa amb la venda en línia de mobles

Han passat de 2.000 visites diàries a la seva pàgina web a 120.000, fent cada vegada més la competència a Ikea

Muebles LUFE ho té clar, pensa prendre clientela a Ikea amb uns preus més que competitius. Per exemple, aquesta empresa basca ofereix un llit de fusta de pi per tan sols 29,99 euros. I és que en tractar-se únicament de venda en línia, Muebles LUFE s'estalvia els intermediaris, de manera que ven mobles «a cost bàsic, apostant per la qualitat i el disseny», segons ha informat el seu responsable, Enrique Arrillaga, a 'El Periódico'.

Aquesta companyia, que fabrica mobles de fusta massissa a Azpeitia, Guipúzcua, solia tenir al voltant de 2.000 visites diàries a Internet. No obstant això, s'han vist obligats a canviar de servidor quan va «petar» la pàgina web amb gairebé 120.000 visites en un dia. Això ha succeït arran d'anunciar el seu últim producte el cap de setmana passat. Es tracta precisament d'aquest llit, que, a més de tenir un preu molt baix, es munta en tan sols cinc minuts.

Exporten els seus productes fora d'Espanya a països com França, Holanda, Bèlgica i Anglaterra. Arrillanga ha explicat que per repartir-los per Espanya triguen dos dies des que fan la comanda, mentre que a la resta d'Europa, triguen tres o quatre dies a arribar. Tot i així, explica que donen una setmana de termini «per curar-se en salut». Mentre admetien que estan «desbordats» amb l'èxit d'aquests dies, afirmaven: «Venem molt perquè tenim bons preus», i ha volgut remarcar que no estalvien en materials perquè són bons.


Comentaris

envia el comentari