Els muntatges d'Antonio David, al descobert: el seu pla per viure de renda

L'ex guàrdia civil va firmar un acord amb un paparazzi per deixar en evidència a Rocío Carrasco

La sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' no deixa indiferent a ningú. Rocío Carrasco està carregant contra Antonio David Flores i no es talla ni un pèl en explicar-ho tot amb detalls. De fet, la filla de Rocío Jurado ha confessat ser víctima de maltractaments per part d'Antonio David i fins i tot ha parlat sobre les suposades infidelitats del col·laborador.No obstant això, aquest diumenge ha anat més enllà i ha revelat tots els muntatges d'Antonio David per acusar-la públicament de mala mare. En concret, ha tret a la llum totes les estratègies que va fer servir el col·laborador per intentar deixar-la en evidència.

L'acord d'Antonio David i un paparazzi

Durant aquests vint anys, Antonio David ha concedit moltes entrevistes amb el propòsit de carregar contra Rocío Carrasco i titllar-la d'infidel. No obstant això, en l'episodi d'aquest diumenge, s'ha descobert que Antonio David va ser-li infidel amb Sonsoles i fins i tot després va acusar Carrasco de ser una dona deslleial.En concret, la protagonista del documental ha revelat que, quan van decidir separar-se, Antonio David «es va posar en contacte amb un paparazzi, Pablo González conegut com 'el calb'». L'objectiu del col·laborador era fotografiar a Rocío «amb tots els homes que tingués a prop». D'aquesta manera, pretenia fer negoci venent les imatges i, a més, deixar-la en evidència. 

Així doncs, Rocío Carrasco ha assegurat que «Pablo s'emportava el 30% i ell el 70% de tot el que aconseguien amb aquestes imatges». De fet, el mateix paparazzi ho ha reconegut. 

De la mateixa manera, la filla de Rocío Jurado ha explicat que aquell estiu del 1999, va haver d'anar a Galícia per a una presentació de la immobiliària en la qual treballava. Sorprenentment, uns dies després es van publicar unes imatges de la festa que es va celebrar després de la presentació i, per tant, Rocío va quedar com una mala mare davant tot Espanya. 

Segons Rocío Carrasco, aquell estiu «va començar la història mediàtica. Comença amb Pablo 'adjudicant-me' a Manolo el del quiosc, que era amic meu de tota la vida; a José Parra, que era un noi de la colla; a Kiki, que era el marit d'una amiga meva...».

Surt a la llum la mentida

Antonio David Flores sempre ha explicat que un dia va anar a casa i es va trobar a Rocío Carrasco amb un altre home. Ara bé, Rocío ho ha desmentit aquest diumenge en el quart episodi de la sèrie documental emesa a Telecinco

Així, ha exposat: «Antonio David ha explicat diverses versions. Diu que em troba amb aquest noi al llit. Després assegura que es passeja per tota la casa buscant a aquesta persona i que en l'únic lloc on no mira és en l'habitació del servei. Hi ha una altra versió en què diu que aquesta persona no és Parra sinó Fidel».

A més, Carrasco ha exposat una acta notarial de la dona del servei que treballava a la casa en la qual diu que ella mai va amagar a ningú. És més, aquesta dona assegura que Flores va oferir-li feina i diners si marxava a Santo Domingo i recolzava la seva versió. 

Més muntatges de Flores

Per si no n'hi hagués prou, Antonio David Flores va aprofitar que treballava com a guàrdia civil per vigilar a Rocío Carrasco. De fet, això no ho ha confessat ella, sinó que van aparèixer unes imatges d'Antonio David en què ho reconeixia.

L'ex guàrdia civil mentia a la premsa per fer-se la víctima i fins i tot va presentar-se a casa de Rocío Jurado, a La Moraleja, per publicar una mentida: «Sabent que la meva mare no hi era, va agafar a un fotògraf i a un notari i va començar a tocar el timbre i a dir que Rocío Jurado no li obria la porta», confessa Rocío Carrasco en la sèrie documental. 

D'aquesta manera, es van publicar fotografies en què Antonio David sortia completament enfonsat. Amb tot això, el col·laborador ha pogut aconseguir diners i carregar contra Rocío Carrasco i la seva família. 


Comentaris

envia el comentari