Rocío Carrasco ho explica tot sobre la seva infidelitat amb Fidel Albiac

La filla de Rocío Jurado nega les infidelitats i assegura que Antonio David Flores s'ho ha inventat tot per alimentar la imatge de mala mare

Rocío Carrasco no s'està tallant ni un pèl i en el capítol 4 de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha manifestat que Antonio David Flores no ha dit tota la veritat i ha explicat com va conèixer a Fidel Albiac. «Durant l'estiu de 1999 va ser quan va començar tota la història mediàtica. Antonio David va construir una història i, per demostrar que jo era una mala mare, va dir que jo li havia estat infidel. No ho vaig fer mai. Ho hauria d'haver fet», ha manifestat Rocío Carrasco.

«Tot el que ha explicat Antonio David és mentida»

«Aquell estiu va aparèixer Fidel. Estava a la porta del xalet de la meva mare menjant pipes i de cop i volta veig a Fidel passejant pel carrer amb una amiga de les meves cosines. Vaig sortir i me'l van presentar i vaig dir: 'hòstia!'. No sabia on ficar-me, va ser un gran impacte quan el vaig veure, en aquell moment vaig saber que era per a mi», ha explicat Rocío en el quart episodi de la docusèrie.

«Vam forjar una gran relació d'amistat. Parlàvem molt per telèfon, anàvem a la platja. Em tornava boja, agradar és poc, però jo era conscient que ell estava sortint amb una persona i jo no volia fer-li a ningú el que em van fer a mi. Tot el que ha explicat Antonio David és mentida, jo vaig acomiadar-me i vaig marxar a casa meva. Ningú estava damunt de ningú, no és real, no és ni la seva veritat ni la meva, simplement no és real, ningú es va espantar», ha denunciat. 

Ara bé, la filla de Rocío Jurado ha reconegut que la relació va anar progressant i ha explicat com va ser el primer petó. «El nostre primer petó va ser meravellós, era com si somiés. Va arribar la llum, la il·lusió, l'amor, el suport, la comprensió, van arribar moltes coses bones. Ens han posat molts obstacles, però no ho han aconseguit. En aquesta història no he estat l'única que ha patit», ha confessat molt emocionada.

Un accident de trànsit que va trencar la relació entre Rocío Carrasco i el seu pare

Pocs mesos després de començar la relació, Fidel i Rocío van patir un greu accident de trànsit tornant a Madrid i fins i tot van haver de ser ingressats d'urgències. De fet, Rocío ha explicat que la seva família va culpar a Fidel de l'accident i des de llavors no manté la mateixa relació amb el seu pare, Pedro Carrasco. 

«El van atendre, però no el van deixar ni 24 hores en observació, que és el mínim després d'un accident tan greu. El meu pare va dir-li que marxés de l'hospital. Es van permetre el luxe de fer això perquè pensaven que jo moriria. Si no, no tindrien el valor de fer-ho. Cap persona era conscient que ell també viatjava al cotxe? On és la humanitat? Això no es fa amb ningú», ha explicat sobre el tracte de la família Carrasco a Fidel. 

Amb tot això, quan Rocío va despertar del coma, ella era l'encarregada de regular les visites a l'hospital. El dia que va sortir de l'hospital, anava acompanyada per tota la família, però sense el seu pare. «Fidel havia de viure a casa meva que, per dir-ho així, també era casa seva. Tot i això, la meva família el va fer fora de casa», ha confessat Rocío.


Comentaris

envia el comentari