Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández sobre l'estat de Mila Ximénez: «Ara més que mai»

La col·laboradora ha estat ingressada en un hospital de Madrid i el seu entorn més proper es preocupa pel seu estat de salut

Mila Ximénez s'ha vist obligada a desaparèixer un temps de la televisió a causa del càncer de pulmó que van diagnosticar-li l'estiu de 2020. Així doncs, a principis de 2021, la col·laboradora va estar diverses setmanes sense treballar a 'Sálvame', i tot i que va tornar al març, una recaiguda l'ha obligat a absentar-se de nou.Mila Ximénez ha estat ingressada en un centre hospitalari madrileny aquest dilluns, 29 de març. Per aquest motiu, molts dels seus amics i companys, com Belén Esteban i Kiko Hernández, estan molt preocupats pel seu estat de salut i no han dubtat en deixar-li missatges de suport en les seves respectives xarxes socials.

«La gent està molt preocupada»

Fa gairebé un any que Mila Ximénez ens va informar sobre el seu càncer de pulmó, des de llavors lluita constantment contra aquesta malaltia. La periodista ha estat combinant el tractament amb el treball a Mediaset, però en algunes ocasions s'ha vist obligada a absentar-se per recuperar les forces que li treu la quimioteràpia.«He estat al llit gairebé un mes sense moure'm. La gent ha estat molt preocupada i jo també», va explicar en el seu retorn a 'Sálvame' a principis de març. Tot i que en aquell moment va assegurar que estava millor, també va confessar que «s'ha disparat una de les zones més afectades» i, per tant, «això ha fet que el camí estigui sent molt llarg i complicat».Per aquest motiu, Mila Ximénez va assenyalar que esperava els resultats d'unes proves per decidir si seguirà amb el tractament o lluitarà fins que el cos aguanti. «Quan em donin el resultat prendré una decisió. Si em diuen que això serà llarg i no saben si funcionarà, finalitzo el tractament. I ho dic encara que sé que molta gent de la meva família es posa molt nerviosa, però m'entenen. Jo el que vull és morir bé», va manifestar.

Amb tot això, Mila ha patit una recaiguda i ha estat ingressada aquest dilluns, 29 de març, en un hospital de Madrid. Es desconeixen els motius pels quals ha hagut de ser hospitalitzada, però sabem que ha estat decisió de l'equip mèdic que tracta el seu càncer de pulmó.

El suport de Kiko Hernández

Els seus companys i amics han volgut enviar-li missatges de força a través de les seves xarxes socials. «Ara més que mai amb tu, Mila. Ets molt forta i sortiràs d'aquesta», ha escrit Kiko Hernández. «T'estimo i no et deixo anar de la mà! Tot sortirà bé!»

Carmen Borrego també ha volgut dedicar-li unes paraules i afegir una imatge del dia que Mila va entrevistar-la. «Cuida't molt i has de ser molt forta, t'envio tota la meva energia», ha manifestat Carmen. D'altra banda, Anabel Pantoja ha afirmat que «ets una lluitadora. Anem a totes!».

«T'estimem molt, Mila, et trobem molt a faltar! Tenim moltes ganes que vinguis a donar-nos molta guerra i ens diguis: 'ni Mila, ni Milu, ni Mila'», ha assenyalat Carlota Corredera a 'Sálvame'.