El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017

La família d'Àlex Casademunt atura l'homenatge al cantant: «És dolorós»

Ajornen la sortida al mercat de diversos temes inèdits del concursant d''OT' perquè la família no està preparada

Un mes després del tràgic accident de trànsit d'Àlex Casademunt, concursant de la primera edició d''Operación Triunfo', surten a la llum noves notícies sobre el cantant. Les xarxes socials s'han omplert de missatges i imatges que recorden diàriament al cantant.Abans de l'accident mortal, Àlex estava treballant en un nou disc que tenia previst sortir al mercat molt aviat. Tot i això, la família de l'artista ha sorprès a tots els fans en anunciar que s'han vist obligats a aturar la publicació del disc.

La família està molt afectada

S'ha donat a conèixer que Àlex Casademunt estava preparant noves cançons amb l'objectiu de potenciar la seva carrera musical. De fet, la seva família va acceptar treure a la llum el nou single del cantant, però finalment han optat per posposar-ho. 

«La cançó és un duet amb el seu germà Joan, però volen esperar perquè no estan preparats. El disc està acabat, però respectarem la decisió de la família fins que ells ho desitgin», informa la revista 'Semana'.

La família del cantant català està travessant unes setmanes molt complicades després de la seva tràgica pèrdua i per això han pres la decisió d'ajornar la sortida del tema musical. «Fins i tot havíem gravat un 'lyric'», explica algú del cercle proper d'Àlex Casademunt. 

'Fórmula Abierta' també preparava nova música

Fórmula Abierta, grup musical al qual va pertànyer Àlex després de la seva participació a 'OT', també té previst publicar noves cançons. «Tenim totes les veus produïdes, excepte la de Mireia que cal gravar-la. Sortirà molt aviat», ha afirmat una font pròxima a Àlex Casademunt.

Àlex va marxar del grup i va ser substituït per un altre artista, Miguel Ángel Silva, que va ser concursant de la segona edició d''OT' i pare dels dos fills de Mireia.

L'objectiu primordial de la família d'Àlex Casademunt

El gran objectiu de la família d'Àlex és el benestar de la filla del cantant, Bruna, de tres anys. Rosa, mare de Casademunt, ha confessat un detall molt emotiu sobre la nena: «Avui m'han portat a Bruna i no ha preguntat pel seu pare». Tot i això, Rosa també ha confessat que «quan hem sortit i ha vist una estrella, ha dit: 'aquí està el pare', i s'ha posat a cantar». Una frase que ha tocat el cor de tota la família del cantant en aquests moments tan difícils per a ells.

La seva família agraeix el suport de tots els seguidors. De fet, cal recordar l'emotiu discurs que va fer el germà del cantant, Joan, el dia del tanatori: «Aquest és el moment més dur de la meva vida i el de molta gent de la meva família (...) Àlex estaria molt orgullós de veure tot això», va confessar Joan. «Una part de mi està morta», va finalitzar el breu homenatge.