Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Els 120 segons del documental de Rocío Carrasco que canvien tot el que es pensava

Carrasco explica que la seva filla sentia pànic per les històries d'Antonio David

El tercer lliurament d'aquesta sèrie documental sobre les vivències de Rocío Carrasco va posar de manifest les nombroses mentides que va haver de sofrir la filla de Rocío Jurado per part d'Antonio David. A més, en l'últim episodi es va poder comprovar la nul·la relació que hi havia entre la cantant i l'exguàrdia civil, encara que aquest va estar anys anant pels platós i parlant en les revistes sobre la bona relació que mantenia amb la seva sogra. «És mentida. Li temia com al dimoni», confessava Rocío Carrasco.

«Es va morir pensant que li anava a haver de pagar mil milions de pessetes per haver defensat a la seva filla i haver dit una veritat com un temple de gran. Que em maltractava, que em volia treure als meus fills i que era nefast. I es va quedar curta», confessava la mare de Rocío i David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'episodi 5 de la docuserie sobre la vida de Rocío Carrasco finalitzava amb les citades paraules de la filla de 'la més gran' sobre la por que tenia la chipionera al seu en aquells dies gendre. Quan semblava que res més podia sorprendre'ns, Carlota Corredera, presentadora del programa d'ahir, va anunciar l'emissió d'un avanç de l'episodi 6 de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', que ens va deixar a tots gelats.

Els terrors nocturns de Rocío Flores per culpa d'Antonio David

En aquest avanç s'anava a veure la veritable cara d'Antonio David Flores en relació amb la seva labor com a pare de Rocío i David Flores. Aquesta por que, segons ella, el col·laborador de televisió ficava en el cos a les persones del seu entorn, no es va parar aquí. A l'avanç previ del nou episodi de la docusèrie, la filla de Rocío Jurado confessa com la seva exparella atemoria a la seva filla Rocío Flores, en aquella època de 5 anys d'edat, assegurant que la seva mare i la nova parella d'ella, Fidel Albiac, els deixaven sols a la seva casa quan entrava la nit.

«Aquesta nena sortia al passadís i començava a xisclar. L'agafava i m'havia de ficar amb ella en el llit», revela amb absoluta por Rocío Carrasco a l'avançament del nou episodi de la sèrie documental de Telecinco. La filla de Rocío Jurado explica com la seva filla sentia pànic quan la seva mare li deia que apagués la llum de la seva habitació i tanqués la porta del dormitori abans d'anar-se a dormir.

«En aquest moment em va saltar l'alarma i em vaig asseure amb ella als peus del llit i li vaig dir que què passava. Es va quedar mirant-me i em va dir: ‘És que papà m'ha dit que quan tu ens fiques al llit Fidel i tu us aneu de casa i ens deixeu sols’», confessava Rocío Carrasco plena de ràbia i plorant a llàgrima viva.

La docusèrie de Rocío Carrasco canvia dia d’emissió

El colpidor relat de Rocío Carrasco podrà veure's en tot just dos dies. La cadena de Fuencarral ha decidit canviar els plans inicials d'emissió de la docuserie i mourà els següents lliuraments als dimecres en 'prime time', en coincidir en diumenge amb el debat de 'Supervivientes', reality que es posa en marxa aquest dijous 8 d'abril.

Per tant, aquest dimecres a les 22.00 hores podrem veure un nou episodi de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', «el més esperat» segons anunciaven en les xarxes socials del propi documental. Segons van passant els episodis, l'expectació és major pel que està per emetre's, malgrat tot el que ja ha relatat Rocío Carrasco, que sens dubte, marcarà un abans i un després en la societat espanyola i especialment en la premsa del cor.