Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Por a ‘Sálvame’: Els col·laboradors deixen de parlar d’un tema per a evitar problemes

Un missatge que ha rebut Gema López ha fet canviar el guió del programa

'Sálvame' sempre presumeix de ser un programa molt lliure i de dir les coses tal qual són, encara que a vegades les veritats que es compten puguin danyar a tercers. No obstant això, avui hem pogut veure com el programa ha hagut de fer un canvi de plans i canviar de tema per a no tenir problemes en el futur. Concretament, el programa es trobava parlant de la vinculació de l'advocat Emilio Rodríguez Menéndez en el divorci entre Antonio David Flores i Rocío Carrasco. Aquest va actuar com a lletrat d'Antonio David i no li ho va posar gens fàcil a Carrasco.

Per a continuar dibuixant la veritable personalitat de Rodríguez Menéndez, han volgut posar el seu nom sobre la taula i demanar als col·laboradors la seva opinió sobre el lletrat. Primerament Lydia Lozano ha aclarit que va aparèixer en unes imatges amb ell perquè va acudir a una presentació que va organitzar l'advocat, encara que pot assegurar que no és el seu amic i que va acudir a aquest esdeveniment igual que anava a pràcticament tots als quals la convidaven en aquella època.

Carlota Corredera ha continuat explicant que pròximament l'advocat haurà d'asseure's davant un jutge per a respondre a diversos cursos legals, encara que això ha estat corregit als segons per Gema López i que intervenia amb el mòbil a la mà. La presentadora del programa estava fent referència a la informació que va publicar 'El cierre digital' i que detallava nou assumptes legals als quals hauria d'enfrontar-se l'advocat el mes vinent de maig.

No obstant això, Gema López i amb cara de circumstància ha volgut corregir a la presentadora del programa i fer un aclariment públicament. La periodista ha dit que l'estaven corregint fonts pròximes a l'advocat i que li insistien que solament té una citació judicial per a respondre a un presumpte delicte, solament un i no nou com es va explicar a 'El cierre digital'. López continuava dient que és important aquest matís i més tractant-se de Rodríguez Menéndez.

La col·laboradora ha afirmat que durant molt de temps ha existit un temor cap a la figura de l'advocat, però que no està de més continuar tenint-li un respecte absolut, ja que malgrat els seus assumptes legals, continua sent una persona molt ben vinculada i que li ho pot posar molt difícil a tota aquella persona que se li posi per davant. Aquest advertiment ha arribat al telèfon de Gema, que ho ha fet extensible a la resta dels seus companys que han acceptat canviar de tema per a evitar problemes majors.

'Sálvame' no es rendeix i busca a l'advocat

Malgrat tots aquests advertiments, el programa ha desplaçat fins al despatx de l'advocat a un reporter per a intentar captar les seves primeres declaracions després de l'emissió de la docu-sèrie. Kiko Calleja, el professional desplaçat pels carrers de Madrid, ha afirmat que s'han pogut veure les cares amb l'advocat i que aquest primer contacte ha estat molt tibant i no amb massa bones paraules per part del polèmic lletrat.

No obstant això, l'han convidat que torni a sortir del seu despatx per a atendre el programa i xerrar en un to molt més amable. Una conversa que finalment no s'ha produït, ja que, de fet, el més segur és que aquesta mai es produeixi, perquè Rodríguez Menéndez té diverses polèmiques en marxa amb diversos rostres de 'Sálvame'.

Entre els seus enemics es troben Jorge Javier Vázquez, Mila Ximénez o Belén Esteban, que ahir mateix va arribar a afirmar que mai ho ha demandat malgrat tot el que ha dit d'ella per la por que li causava i que li impedia poder articular cap mena de recorregut legal.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.