Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau confirma el pitjor final i el plor ho explica tot

Nacho Palau no amaga el drama viscut després del que va passar amb la seva amiga

Nacho Palau no es va poder creure el final que ha tingut una de les persones que més l'ha ajudat en la seva vida i amb qui manté una estreta relació. Nacho Palau sap que a Lucía Dominguín se li ha fet llarg el concurs i ha sortit expulsada de Pesadilla en el paraíso fa només unes hores.

Palau era conscient que aquest repte televisiu era molt important per a la germana de Miguel Bosé. Durant la seva llarga estada al 'reality' de Telecinco, aquesta sempre ha estat al peu del canó i ho ha donat tot per intentar estar en la final.

Nacho Palau assisteix al final que desitjava la seva gran amiga

Aquesta expulsió no ha estat com qualsevol altra, perquè Lucía ha perdut el duel amb Dani García. S'han viscut uns moments dramàtics quan s'anunciava que, d'una vegada per totes, Lucía Dominguín no podia continuar participant en Pesadilla en el paraíso.

L'expulsió de Lucía ha deixat enfonsats alguns dels seus companys amb qui ha compartit mil i una experiències durant el transcurs del programa. Víctor Janeiro i Steisy han plorat desconsoladament en veure com un dels seus grans pilars en tot aquest temps els deixava orfes. La seva companyia tan càlida, com si fos la seva segona mare, hi ha deixat empremta i ha estat tota una revelació en el seu primer 'reality'.

La veritat és que Nacho Palau ha vist com Lucía se n'ha anat finalment del 'reality' després d'estar tota la setmana demanant al públic que l'expulsessin: ja no volia seguir complint el seu somni de guanyar aquest 'reality'.

Lucía Dominguín expulsada amb el 55 % dels vots

Cal destacar que per a la gran amiga de Nacho Palau ha estat molt difícil l'ingrés dels quatre concursants nous. Tots han fet saltar pels aires l'acceptable convivència que estaven tenint fins llavors.

En plena gala, Dominguín ha demanat encaridament a l'audiència que la traguessin d'allí. Després de veure els percentatges cecs en la disputa amb Dani García, tot estava tan ajustat que, fins a l'últim moment, no s'ha sabut qui era l'expulsat. Finalment, amb les dades sobre la taula, l'audiència ha decidit que Lucía Dominguín hagi sortit expulsada amb un 55 % dels vots.

Molt de dolor després de l'expulsió de l'amiga de Nacho Palau

«El meu concurs ja ha acabat», ha dit satisfeta pel que ha aconseguit la bona de Lucía després de passar uns últims dies en què ja no ha pogut més.

«No poseu aquesta cara. Gràcies a tots. Víctor, pren el meu barret perquè li'l donis a Antonio, el nostre capatàs. Daniela, aquest mocador de la meva mare per a tu. No te'l posis de 'top'!», ha dit de broma.

«Em quedo orfe, però seguirem lluitant», ha exposat el germà de Jesulín de Ubrique després de veure com se n'anava la seva gran amiga. La veritat és que Lucía i Víctor han compartit confidències i tasques a la granja des del principi del 'reality' i han forjat una bonica amistat.

Després de l'emotiu adeu, Nacho Palau ha vist com Dani García segueix endavant al 'reality'. L'exconcursant de La isla de las tentacionesha reprès la seva història amb Bea Retamal tot i ser criticat per això. Això sí, actualment no passa per la seva millor etapa al programa després de deixar de ser amic de Patricia Steisy.