Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau, emocionat, publica la foto que fa plorar als seus fills

Palau deixa els seus fills amb el cor encongit després de reaparèixer

Nacho Palau va estar un temps allunyat de les xarxes socials per continuar amb el seu tractament després del càncer de pulmó que li van diagnosticar l'estiu passat.

Va ser un moment molt dur que està superant amb solvència. Durant les últimes hores l'hem vist emocionat quan els seus fills han presenciat l'èxit de la seva evolució.

Després de tornar de Supervivientes, on va arribar amb la cara molt inflada, Palau estava molt preocupat i es va sotmetre a unes proves que finalment van indicar que patia un càncer. Havia de tractar-se com més aviat millor per acabar amb aquest i que la seva salut no es compliqués gaire.

Nacho Palau avança en la seva recuperació de manera satisfactòria

La veritat és que en tot aquest procés, Cristian, el seu xicot, ha estat un dels pilars de l'escultor valencià. Sempre que pot, aquest li ha agraït que estigui amb ell en els bons i en els mals moments, perquè el necessita més que mai i no li ha fallat.

Nacho Palau
Nacho Palau està millor que fa uns quants mesos | EUROPA PRESS

El cas és que després de passar diverses sessions de quimioteràpia i algunes de radioteràpia, Nacho Palau continua amb el tractament i ja fa dos mesos que li van donar l'alta hospitalària. Tot després d'aquell ingrés que va preocupar tothom, però no va anar a més, per a alegria del seu xicot i de tots els que més l'estimen.

Els últims dies, Nacho Palau ha decidit compartir a les xarxes socials alguns 'stories' que fan palès que la seva malaltia ha millorat. Se'l pot veure més recuperat gràcies al tractament esmentat que ha portat amb la major dignitat possible.

Els fills de Palau s'emocionen en veure'l reaparèixer

El seu xicot l'ha gravat al jardí de casa seva de Chelva, fent una de les tasques que més entretenen a l'ex de Miguel Bosé. Aquest progrés ha emocionat com mai els seus fills, que sempre estan amb el seu pare en aquesta difícil etapa que viu.

Foto de Nacho Palau
El valencià ha deixat enrere una època difícil per a satisfacció dels seus fills | Instagram @nachopalau

En un 'Instagram Stories', Villela ha deixat clar que al seu xicot li agrada estar a l'aire lliure. L'hem vist passar el tallagespa pel seu jardí amb una vestimenta molt característica.

Portava uns pantalons arromangats, una dessuadora i un barret, a més de lluir unes sabates que sempre fa servir per fer aquest tipus d'activitats. El cas és que Nacho Palau ha estat posant ordre al seu jardí i vol tenir-lo a punt per quan vagi rebent visites els pròxims dies.

L'escultor posa a punt el jardí de casa seva

Són molts els amics que esperen veure una mica més recuperat la parella de Cristian Villela i segur que Palau està desitjós que arribi aquest moment. Desitja amb totes les seves forces que tot torni a poc a poc a la normalitat.

Nacho Palau
Nacho Palau, bastant recuperat després de passar la pitjor part del càncer | INSTAGRAM @CRISTIANVILLELANZAL

El seu refugi de Chelva li atorga pau i tranquil·litat, i ha fet que la recuperació de l'escultor valencià estigui sent tot un èxit, almenys fins ara.

Cal remarcar que a Nacho Palau també se l'ha vist cuinant un suculent plat de pasta amb pèsols, bròquil i parmesà. Aquesta recepta ha encantat al seu xicot i no ha tingut dubtes a compartir-ho a les seves xarxes socials.

A més, ens hem aixecat aquest dimecres 2 de novembre amb dues noves 'stories' al compte d'Instagram de l'ex de Miguel Bosé.

En aquestes, se'l veu preparant un suc de fruites que ha compartit al porxo de casa seva amb l'home de la seva vida, l'home que li fa costat en aquests moments tan difícils que està passant.