Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau trenca el silenci i envia un missatge molt clar

Nacho Palau es pronuncia en plena lluita contra la malaltia

Nacho Palau va commocionar tots els seus seguidors quan va anunciar a les seves xarxes socials que li havien diagnosticat un càncer de pulmó. L'impacte va ser tan gran que els missatges d'ànims i la preocupació no van trigar a arribar. Sobretot perquè encara és molt present la mort de Mila després de patir la mateixa malaltia.

Tanmateix, malgrat que va ser molt dur per a ell conèixer el diagnòstic dels metges, Nacho es troba esperançat. Ja ha iniciat el tractament i es troba amb ànims per afrontar aquesta dura etapa de la vida. Per contagiar una part d'aquest optimisme als seus fans, l'ex de Miguel Bosé s'ha pronunciat a les xarxes per agrair tot el suport.

Nacho Palau trenca el seu silenci en plena lluita

La vida de Nacho Palau ha fet un gir inesperat. Després del seu retorn de Supervivientes, una revisió mèdica li va confirmar la pitjor de les seves sospites. Ell mateix ho va donar a conèixer al seu compte d'Instagram on va confessar patir «un càncer pulmonar».

Però no es va deixar endur per la por i l'ex de Bosé va decidir afrontar la situació. «Avui dia em sento optimista, amb ganes de viure i de superar aquesta malaltia», ha manifestat a les xarxes.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau torna a les xarxes en ple tractament. | Instagram @nachopalau
 

Han passat dues setmanes des d'aquest comunicat i ara l'escultor ha tornat per enviar un altre missatge. Un missatge ple d'optimisme on deixa constància com es troba ara que ja iniciat el tractament per vèncer la seva malaltia.

«Sempre somrient a la vida, gràcies a tots els que hi sou, que sou moltíssims, gràcies de veritat i de tot cor», afegia al costat d'una foto seva somrient. Així, sense por i sense perdre el somriure és com Palau afronta un dels pitjors moments de la seva vida.

Afortunadament, pot comptar amb el suport i l'amor incondicional de Cristian, la seva actual parella, que no es separa d'ell en cap moment. Nacho va confessar a Hondures estar molt enamorat d'ell i l'únic que desitja és continuar al seu costat.

Mentrestant, Miguel Bosé sap la situació delicada que viu la seva exparella. Tot i que la separació va ser molt tempestuosa, el cantant no li donarà l'esquena i «serà al costat dels seus quatre fills». Tota una declaració d'intencions que segur que haurà celebrat el valencià.

▶️ Vídeo del dia

Nacho Palau, més a prop de poder reunir els seus fills

Nacho Palau s'ha guanyat l'afecte del públic després del seu pas per Supervivientes. Va aconseguir desprendre's de l'etiqueta d'ex de per tenir identitat pròpia. Tot i que, només conèixer-se la seva malaltia, saber la reacció de Bosé va ser el primer que els mitjans van voler saber.

Van estar junts 20 anys i es van convertir en pares de quatre nens que la seva ruptura tempestuosa va separar irremeiablement. L'únic desig de Nacho és que els germans romanguin units i que la seva relació amb el cantant de Morena Mía sigui cordial.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau confia que els seus quatre fills estaran junts. | Europa Press
 

Així ho va manifestar públicament a Déjate querer fa uns dies. «Vull que tinguem més relació pels nostres fills, vull fer-li una abraçada i preguntar-li quan he d'anar pels nens», ha comentat.

Ara que Nacho s'enfronta a un dur moment, el cantant internacional ha decidit cedir i deixar de banda les velles picabaralles. Bosé està al corrent de l'estat de salut del seu ex i el seu cercle proper assegura que està molt preocupat.

Estaria tan angoixat que hauria acceptat que Diego i Tadeo, els dos fills de Bosé, viatgin a Espanya per estar amb els seus germans Ivo i Telmo. Una alegria per a Palau, que veurà complert el seu somni de veure els seus quatre fills junts.