Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Nacho Palau: l'última hora del seu estat de salut i el seu Nadal diferent

Surt a la llum el veritable estat de Nacho Palau

L'estat de salut de Nacho Palau continua fent patir els seus seguidors. En els últims mesos ha estat més desaparegut que de costum, en ple tractament contra el càncer, que va començar fa tot just quatre mesos.

Només de sortir de Supervivientes, Nacho Palau notava que alguna cosa no anava bé i la inflor que va patir a la cara a la recta final del reality anticipava el pitjor. Això sí, no pensava que patiria un càncer com el que li van acabar diagnosticant després de sotmetre's diverses proves mèdiques.

Fotomuntatge de Nacho Palau amb la cara inflada a 'Supervivientes'.
Nacho Palau va tornar amb la cara molt inflada d'Hondures. | Telecinco
 

El valencià ha viscut un any 2022 realment dur i, ja a la seva recta final, continua amb els seus tractaments de quimioteràpia i radioteràpia. Ho està fent així per intentar acabar d'una vegada per totes amb el càncer de pulmó que li van diagnosticar en ple estiu.

Nacho Palau i l'última hora del seu estat de salut

En aquests moments, segons El Español, Nacho s'està prenent molt seriosament aquest tractament. Sap que és una etapa en què ha d'estar allunyat de les xarxes socials i del focus mediàtic.

Foto de Nacho Palau seriós.
Nacho Palau és fort, tot i el seu actual estat de salut. | Instagram @nachopalau
 

Per exemple, a les xarxes socials fa tres mesos que no publica cap post. Tot i que, de tant en tant, l'hem vist pujar certes stories o repost, entre d'altres, de la seva parella, Cristian Villela. L'últim post del seu compte d'Instagram data del 15 de setembre i va coincidir amb el dia del seu aniversari.

Palau va entrar a les xarxes per agrair a tots l'afecte rebut i les nombroses felicitacions que va poder llegir dels seguidors que li donen suport fidelment. Especialment des que va quedar en tercera posició a Supervivientes.

Un Nadal diferent en plena lluita contra el càncer

Segons el conegut diari digital, el procés de Nacho Palau està sent «molt dur» i té dies especialment complicats. Això sí, des de la seva família recalquen que, malgrat la duresa, tot va pel camí correcte. I tenen una gran esperança que és la seva curació i veure el Nacho Palau que sempre han conegut.

Ara mateix, el que li dona més esperances i ànims a l'escultor són els seus quatre fills. I la seva mare Lola Medina, que també pateix aquest mateix càncer, i la seva parella, Cristian, són els grans pilars a la vida actual de l'ex de Miguel Bosé.

A més, el famós cantant espanyol ha seguit molt de prop l'evolució de la seva exparella i això sempre ho ha tingut molt en compte el valencià.

Foto de Nacho Palau pel carrer amb un paquet damunt de l'espatlla.
Nacho Palau ha viscut unes festes de Nadal diferents. | Europa Press
 

Pel que fa a les festes de Nadal, una època molt sensible i especial, «es presenten regulars per tot el que simbolitzen. Però ho passaran el millor possible pels petits», assegurava una font que havia parlat amb la família de Nacho.

Els seus quatre fills són el seu suport més gran

A més, aquest acostament amb Miguel Bosé ha fet que els seus quatre fills s'hagin vist molt més aquesta recta final d'any. I Bosé hauria estat a València perquè els nens poguessin ajuntar-se de nou i Palau passés un Nadal tan alegre com fos possible.

La veritat és que, a més de preocupar-se pel seu càncer, Nacho Palau segueix molt pendent de l'estat de la seva mare. També ella ha patit el mateix càncer i ell, com a fill, també pateix. «Encara que el pitjor ja va passar, queda la por», assegura aquesta font sobre l'estat actual de Lola Medina.

Sobre la relació actual amb el seu xicot, està «bé», tot i que hi ha hagut alguna topada sense importància. En els últims dies, Villela ha marxat d'Espanya per celebrar el seu aniversari amb un viatge amb diversos amics a Buenos Aires.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp