Imagen de Nacho Vidal en una entrevista en 'Sábado Deluxe'

Primeres paraules de Nacho Vidal després de ser detingut per la policia

L'actor ha estat posat en llibertat provisional amb càrrecs

Nacho Vidal ha estat imputat per l'homicidi imprudent per la mort d'un fotògraf mentre practicava un estrany ritu de desintoxicació. L'actor de cinema per adults ha estat detingut recentment per aquest escàndol que va tenir lloc el juliol del 2019 a la localitat valenciana d'Enguera.

El fotògraf, José Luis Abad, en companyia d'altres homes, entre ells Nacho Vidal, va  inhalar verí  d'un gripau altament tòxic amb la intenció de desintoxicar-se de la seva forta addicció a les drogues. L'home va acabar patint un infart i els testimonis dels fets no van trucar als Serveis d'Emergències immediatament, motiu pel qual la Guàrdia Civil investiga el cas.

Nacho Vidal imputat per homicidi imprudent

Davant d'aquests fets, Nacho Vidal  i dos homes més han estat detinguts imputats per homicidi imprudent. No obstant això, l'actor porno ha estat posat en llibertat provisional amb càrrecs després d'haver declarat davant el Jutjat d'Instrucció número 2 de Xàtiva.

L'operació policial anomenada 'Yurta'  ha generat un gran escàndol, no només per la implicació d'un personatge famós, sinó també pel fet que la història sembla treta d'una pel·lícula de ficció.

Aquest cas, ple de misteris que encara s'han d'esclarir, ha generat un gran interès en la premsa i des del programa de Sonsoles Ónega, 'Ya es mediodía', han aconseguit contactar amb  Nacho Vidal poc després de ser posat en llibertat. L'actor però no ha volgut declarar res i prefereix mantenir-se allunyat del focus mediàtic: «No estic parlant amb mitjans, no tinc res més a dir, us demano respecte».