Primer pla de Nagore Robles somrient mentre mira a càmera

Nagore Robles revela el secret millor guardat de la seva relació amb Sandra Barneda

A Nagore Robles i Sandra no els agrada parlar sobre la seva vida privada

Sandra Barneda i Nagore Robles mai solen parlar sobre la seva vida privada, encara que, tot i això, de tant en tant no poden evitar fer alguna confessió. Ara, per exemple, ha sigut Robles qui ha desvelat la forma tan curiosa i romàntica en què va començar la seva relació.

I és que, malgrat que la col·laboradora sembla una dona que no té pèls a la llengua i prou valenta, no gosava dir-li a Sandra Barneda el que sentia per ella. De fet, el seu romanç va començar a forjar-se als platós de 'Mediaset', on van saltar les primeres espurnes.

Primer pla de Nagore Robles i Sandre Barneda somrient
Nagore Robles sol llençar-li indirectes a la seva xicota, Sandra Barneda, al plató de Telecinco | EUROPA PRESS

«Estàvem treballant juntes, i cada vegada que s'asseia al meu costat, jo em posava molt nerviosa. Es notava que hi havia alguna cosa, però no parlàvem, només ho fèiem al plató», confessava Nagore Robles.

«A mi m'encantava, m'agradava més que menjar amb els dits, però no m'atrevia a dir-li res. Així que vaig decidir organitzar una reunió amb tots els col·laboradors i sortir de festa, perquè no m'atrevia a estar sola amb ella», reconeixia.

Durant aquesta sortida entre companys, totes dues van arribar a quedar-se soles. «En marxar-nos, ens vam quedar les dues atrapades a l'ascensor. Jo em vaig quedar callada, i ella em diu: 'Bé, caldrà parlar d'això, no? Què ens passa?'».

No obstant això, Nagore Robles estava massa nerviosa per dir-li res a Sandra Barneda, i totes dues protagonitzaven una anècdota molt divertida.

«I jo em vaig quedar parada, sense saber què contestar-li. Estàvem en un hotel de Plaça de Castella, l'ascensor va pujar, i entrava un dels botons de l'hotel. Aleshores ens pregunta: 'Pugen?' I nosaltres li vam dir que sí. Però vam ser incapaços de moure'ns o fer res», explicava.

Durant una bona estona, sembla que totes dues es van quedar parlant i mirant-se. Tant és així, que l'ascensor no parava de baixar i pujar, però elles no tenien compte del temps.

Nagore Robles recorda com va ser la primera cita amb Sandra Barneda

«Després va tornar a baixar i ens el vam tornar a trobar, i és clar, l'home ens mirava estranyat. 'Què fan aquí?' Encara Sandra no s'havia acostat. 'Estan bé?', ens preguntava», en referència al treballador de l'hotel, que semblava no entendre gaire bé el que passava.

«Bé, fins que ella va dir: 'Hem de marxar d'aquí'. I aquell dia no ens atrevíem a res més. L'endemà ens anàvem a veure al plató. Jo no havia tingut mai tantes ganes d'anar a treballar», confessava.

Imatge de Nagore Robles i Sandra Barneda durant un viatge a Venècia
Sandra Barneda i Nagore Robles han travessat diverses crisis durant la seva relació | GTRES

Arran d'aquí tot començava a desenvolupar-se de forma ràpida. «I ja dies després vam quedar per fer un cafè, la vaig convidar a pujar a casa meva, i és clar... semblava això un basar», desvelava Nagore Robles sobre Sandra Barneda entre rialles.

«A ella li encanta la decoració, té una casa preciosa, i la meva era horrorosa. Els meus amics cada cop que se n'anaven de l'edifici em deixaven els seus mobles, a cadascú més lleig».

«Quan va entrar a casa, el primer que va dir va ser, 'm'has d'agradar molt per aguantar molt'. I aquella tarda ens vam fer el primer petó, i aquí em vaig adonar que estava molt colada per ella».

Primer pla de la parella formada per Nagore Robles i Sandra Barneda
La seva història es va forjar en els passadissos de 'Mediaset' | GTRES

Uns detalls que fins ara desconeixíem i que ajuden a entendre una mica millor la manera com va sorgir la seva història d'amor, que al llarg del temps ha travessat nombrosos sots.

De fet, recentment, la mateixa Nagore confessava que no estava passant per un bon moment. «Aquesta setmana he petat, vaig tenir ansietat, molts nervis, he tingut diverses reunions que no m'han deixat fer ull tres nits seguides», començava explicant.

«Vaig plorar molt una tarda sencera, sort que tenia teràpia aquell mateix dia. Avui estic tranquil·la encara que el meu estat no depèn dels meus plans», reconeixia.

«Fa temps que aparento i oculto el meu estat anímic, però em sento malament si ho faig. Crec que ja no necessito amagar-me, ja no he de mostrar el que no soc», assegurava.