Nagore Robles en una foto d'Instagram

Nagore Robles confirma l'embaràs tot i la ruptura

Nagore Robles no ha pogut reprimir l'emoció en directe

Nagore Robles ha deixat l'audiència impactada amb l'anunci que va fer en directe. Recentment, la basca s'ha convertit en una cara habitual de 'Mediaset', després de donar-se a conèixer a 'Gran Hermano' i començar una relació amb Sandra Barneda.

Nagore és directa, incisiva, polivalent i ambiciosa. Aquesta combinació l'ha col·locat a nombrosos programes de la cadena i habitualment com a tertuliana, comentant els 'realities' i donant joc a plató.

Tot i això, també ha tingut l'oportunitat de lluir-se com a presentadora amb 'Sobreviviré', un espai que va començar per comentar el 'reality' 'Supervivientes'. Amb el temps, ha anat agafant entitat pròpia, per la qual cosa va renovar per una segona temporada.

Nagore Robles, molt somrient a càmera
Nagore Robles se la juga amb el nou projecte televisiu | GTRES

Ara Nagore s'estrena al 'prime time' de Cuatro amb 'Baila conmigo', un 'reality' de parelles amb el ball i diversos pretendents com a protagonistes. L'estrena del programa ha comptat amb la revelació que ha deixat tothom sense paraules. I és que hi ha embaràs a la vista

Nagore Robles dona la notícia de l'embaràs que ningú s'esperava

Ha estat la mateixa Nagore la que ha apuntat la notícia que ha deixat tots els col·laboradors i ella mateixa, noquejats. Lucía, exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' i exparella d'Isaac ('Lobo') anunciava visiblement nerviosa que espera un fill.

«És que tinc els pèls de punta i tot...», començava Nagore la seva intervenció. «Quina és la notícia que ens has d'explicar», li preguntava la presentadora a Lucía.

Imatge de Nagore Robles, Lucía i Álvaro, exconcursants de La Isla de las Tentaciones
Nagore ha donat exemple en un moment molt complicat en directe | Mediaset

La jove andalusa confirmava que espera un fill d'Isaac. La resta de participants a plató no s'ho podien creure. Álvaro Boix i Rosario Cerdán, que també estaven presents, es quedaven realment sorpresos.

Lucía i Isaac es troben en aquests moments separats, després d'un turbulent romanç amb discussions i infidelitats per tot arreu. De fet, ella li ha dedicat a la seva exparella missatges com aquest: «No ho vull tornar a veure'l mai més. Jo, coses dolentes a la meva vida no vull i ell és el càncer de la meva vida».

També ha titllat el català de «persona tan buida i tan simple per entrar aquí i tenir el seu minut de glòria», i fins i tot ha fet l'intent d'abandonar el programa, si l'obligaven a veure vídeos del seu ex.

▶️ Edurne ya no puede esconder más el mal momento que vive en casa con novio David de Gea

Doncs bé, ara esperen un fill en comú. Per la seva banda, Nagore Robles no s'ho podia creure tot i que li ha donat l'enhorabona. A més a més, s'ha interessat a saber si estava bé i feliç, al qual Lucía responia que sí.

Lucía seguirà al programa i revelarà més detalls del que ha passat, però després de l'anunci, es va enfonsar. «Necessito anar-me'n amb la meva família, tenia moltes ganes de dir-ho, estava molt nerviosa, no sabia com dissimular i per fi».

Davant d'això, Nagore l'aferrava en directe i també ho feia Álvaro, que li acariciava afectuosament la cama, mentre la noia se sincerava.

El nadó que ho canvia tot a l'espai televisiu de Nagore

El fet que l'andalusa estigui embarassada és alhora un atractiu i un 'handicap' per al 'reality' de Nagore. Ella mateixa explicava les reserves amb les festes, amb els companys i que el fet d'estar esperant un nadó la condiciona.

En espera de més detalls, es confirma que la ruptura entre ella i el pare de la criatura és definitiva. 'Lobo' també ha intervingut a l'espai aquests dies, donant a entendre que aviat el veurem també a 'Baila Conmigo'.

Primer pla de la parella formada per Nagore Robles i Sandra Barneda
La seva història es va forjar en els passadissos de 'Mediaset' | GTRES

Així mateix, 'Lobo' desitjava a la seva exparella «molta sort en la teva etapa de soltera, que sé que tenies ganes i espero que trobis algú, serà complicat perquè després d'estar amb mi, se't quedaran tots petits».

Nagore Robles haurà de bregar amb aquest nou factor al programa i no serà fàcil. Després de l'anunci, Isaac ja ha apuntat que creia que ho havien d'anunciar conjuntament i no ella en solitari. Tot i això, sembla disposat a reconèixer el nadó i a fer-se càrrec de la part que li toca com a pare.

Robles, que viu una etapa de tranquil·litat emocional, després de la seva ruptura amb Sandra Barneda, vol dedicar tota la seva energia a aquest espai on es juga molt. Si l'audiència l'acompanya, podrà entrar definitivament a l'Olimp de presentadors estrella de 'Mediaset'.

Així doncs, ella i la seva exparella estaran en igualtat de condicions per anar optant als programes que es preparen a Telecinco o a Cuatro.