Primer pla de Nagore Robles amb els ulls plorosos.

Nagore Robles, enfonsada en revelar-se la realitat de la seva relació amb Sofía Cristo

Nagore Robles ha recordat la seva complicada relació amb Sofía Cristo

Sofía Cristo ha tornat a la televisió amb magnificència. Una oportunitat que també ha aprofitat per presumir de la seva nova cara després de sotmetre's a diversos retocs estètics.

Així, la filla de Bárbara Rey es mostrava encantada amb els resultats. «És just el resultat que volia, no estan com amb quinze anys, però ja es veuen molt més naturals», confessava emocionada. Sofía ha optat per retirar-se la silicona dels llavis i eliminar el greix del seu rostre. «Abans em deien que feia cara de pastís, ara estic molt millor».

Sofía Cristo plorant
Sofía Cristo ha vist com es repetia la seva història de dolor | Telecinco

Però la DJ tampoc no estava disposada a parlar només del seu nou aspecte físic. I és que també atacava la seva ex, Nagore Robles. Pel que sembla, la seva relació no va acabar de la millor forma i Cristo encara li guarda certa rancúnia.

«A ella sempre li ha agradat molt parlar de les seves parelles a la televisió, bé, de totes menys de Sandra Barneda perquè a ella l'ha de respectar més», sentenciava dolguda. Sofía oferia detalls concrets sobre les circumstàncies que van provocar la fi de la seva relació.

Sofía Cristo i Nagore Robles somrient
Sofía Cristo i Nagore Robles van ser parella i van acabar força malament | GTRES

«Quan jo vaig entrar al centre de desintoxicació ella va començar amb una altra persona, va refer la seva vida malgrat que nosaltres havíem tornat juntes», acusava Nagore.

De fet, explicava que quan ella va decidir internar-se en un centre per tractar el problema d'addiccions, la presentadora estava al seu costat. «Ella i jo estàvem juntes, ho vam reprendre sense que ho sabéssiu la premsa, ho vam fer, però no va sortir a la llum i alhora ella va començar amb una altra persona mentre seguia anant a televisió a parlar de mi».

Nagore Robles, enfonsada després de la seva ruptura amb Sandra Barneda

Pel que sembla, totes dues travessaven un moment personal una mica atrafegat. «Totes dues estàvem en un moment de moltíssima festa i de moltíssima bogeria, totes dues, no només jo, totes dues, i se'ns en va anar de les mans», apuntava la DJ.

«Ella després va entrar en un reality i en aquell moment a mi se me'n va anar moltíssim més de les mans, quan ella va sortir no va trobar en mi el que esperava ni jo tampoc vaig saber gestionar la situació», afegia.

«La relació va anar morint pel consum i pel desamor». «A mi cada cop m'agradava menys com m'anava tractant ella i després terceres persones per part meva i per part seva», al·legava.

Sofía Cristo durant el mes d'hivern
Sofía Cristo ha atacat la seva ex Nagore | GTRES

«A mi no m'agradava la manera com ella em tractava i a ella cada cop li agradava menys com jo em relacionava amb el consum», explicava.

«Jo vaig deixar el consum per ella i la tenia idealitzada, jo pensava que havia de deixar les meves addiccions per no perdre Nagore», recordava. A més, sembla que Bárbara Rey, que al principi aprovava la relació, finalment va acabar decebent-se.

«La meva mare va tenir un sisè sentit amb ella», deixava caure. I Sofía lamentava el fet que ja no poden ser amigues. «Em té bloquejada a tot arreu». D'altra banda, la Dj també qualificava de  fer-la passar vergonya amb la reacció que va tenir Robles després de la seva ruptura recent amb Sandra Barneda.

Imatge de Nagore Robles i Sandra Barneda durant un viatge a Venècia
Nagore Robles està trencada després de la ruptura amb Sandra Barneda | GTRES

«Hi ha molta hipocresia social, persones no volen estar amb les parelles, però pengen fotos felices», argumentava Sofía.

La presentadora compartia un vídeo on era un mar de llàgrimes a les xarxes socials. «He decidit escriure això ara, que estic plorant a llàgrima viva i sento que he de ser honesta», confessava Nagore.

«Si algú creu que una ruptura no fa mal, no et trenca l'ànima, el cor, no deixa un buit enorme, no sents un abisme gegant davant teu, s'equivoca», deia. «Llegir ara això de "una altra porta s'obrirà, alguna cosa bona vindrà", és una merda, una frase buida, perquè fa mal, trenca i és insuportable».

«La teoria està molt bé, però la pràctica és horrible, trista i molt difícil. Aquesta és la meva realitat», compartia amb els seus seguidors.

«M'aixeco i m'eixugo les llàgrimes», prosseguia. «Sentir el poder positiu que arriba des de les xarxes socials, em fa bé, em reconcilia amb elles, sentir-me a prop de persones que hem coincidit en un sentiment en algun moment, em fa sentir a prop teu».