Muntatge Terelu Campos i Paz Padilla

Terelu Campos explica l'acomiadament sorpresa i s'alia amb Paz Padilla

Terelu Campos ha confessat el que sent per Paz Padilla

Terelu Campos, la col·laboradora més famosa de Telecinco, ha donat la seva opinió sobre el tema del moment: el famós acomiadament de Paz Padilla. Molt pocs coneixien que tenia bona relació amb la gaditana, per això les seves paraules tenen tanta repercussió. La filla de María Teresa Campos ha recuperat el seu lloc de presentadora, però no té por de parlar del que passa a Telecinco.

Terelu Campos va concedir una petita entrevista durant la festa d'aniversari d'Alejandra Rubio que el portal Ibero Show ha rescatat. Les seves declaracions són interessants, ja que demostren que el que està passant a Sálvame és més normal del que sembla. La comunicadora assegura que al llarg de la seva trajectòria mediàtica ha viscut situacions similars.

Terelu Campos somrient
Terelu Campos tornar a ser presentadora a Telecinco i Telemadrid | GTRES

Terelu fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle. Ha tret importància a la crisi de Sálvame i ha aprofitat per parlar sobre l'acomiadament de Paz, un pilar fonamental per al programa. Ha format una aliança amb la presentadora andalusa que ha sorprès tothom, però la seva amistat ve de lluny.

Terelu, lluny d'estar preocupada, considera «normal» que Sálvame hagi perdut audiència els últims mesos i que estigui fent canvis. «Quan un està, com jo, més de 35 anys a la televisió, que és horrorós dir això, al final està habituat a tot. Jo estic acostumada a les revolucions a la televisió, és a dir, tot pot estar tranquil i pacífic i de sobte ve el tsunami».

La col·laboradora de Viva la Vida s'ha solidaritzat amb Paz, tot i que sap que l'acomiadament no ha suposat cap drama per la gaditana. Padilla està centrada en la seva obra de teatre i està preparant un projecte sorpresa per al pròxim estiu. No ha volgut donar més detalls de moment, però ha assegurat que ho farà de la mà de la seva filla Ana Padilla.

Terelu Campos revela el secret de Paz Padilla

Terelu és conscient que Paz no encaixava a l'equip de Sálvame, però pot presumir de tenir una relació cordial amb l'humorista. Ningú no sabia que eren amigues fora de Telecinco i aquesta aliança podria posar en perill l'estabilitat de la filla de María Teresa. Caldrà esperar un temps per veure què passa amb la tertuliana, mentrestant només podem analitzar les seves declaracions.

Terelu Campos
Terelu Campos va anar a l'obra de teatre de Paz Padilla | GTRES

«Paz és una persona a qui tinc moltíssim afecte. Ella m'ha ajudat en moments complicats de la meva vida i jo li vaig escriure un missatge quan aquell dia va marxar de Sálvame. Li trucaré i l'escriuré quan passi un temps», va declarar en una festa que va organitzar Alejandra Rubio.

Campos ha destapat el gran secret: continua tenint relació amb l'antiga presentadora de Sálvame i vol parlar amb ella de l'acomiadament. És una de les poques persones que pertany a l'equip de Jorge Javier Vázquez i no té por de pronunciar-se sobre la delicada situació. Però la mare d'Alejandra sempre s'ha caracteritzat per la seva valentia i aquesta ocasió no seria diferent.

Terelu Campos explica com està Paz

Terelu coneix millor que ningú el funcionament del món del cor i sap que ara hi ha circulant molts rumors. Per això ha parlat alt i clar per aclarir tots els dubtes: la seva antiga companya no està passant un mal moment. Padilla té una vida nova i sempre podrà presumir d'haver treballat en un dels millors programes de la televisió.

▶️ La Semana Santa de Terelu Campos, empañada por su gran miedo

«Crec que ella està molt contenta amb el teatre, és una obra on té un desgast emocional cada vegada que la interpreta perquè no deixa de ser la seva vida. Trencar-se cada dia en una o dues funcions li passa factura. Però, que Paz pertany a Sálvame i sempre formarà part de la història del programa, ja que ha treballat molt per aconseguir-ho», explica Campos.