Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nagore Robles feliç als premis Forbes

Nagore Robles: el seu gran amor més enllà de Sandra Barneda que no aconsegueix oblidar

Nagore Robles s'ha sincerat sobre l'amor de la seva vida

Nagore Robles s'ha trencat completament en recordar quina va ser la seva ruptura més dolorosa. La televisiva, que sempre ha mostrat una gran fortalesa, confessa que encara arrossega el dolor per la pèrdua d'una de les seves millors amigues.

Així ho ha confessat als seus seguidors, i és Nagore segueix bregant amb el record d'aquest gran amor que va perdre a causa d'un càncer.

Al seu podcast, 'La casa de mi vecina', Robles s'ha obert completament sobre aquest tema tan delicat. «La gent em continua preguntant com se supera una separació d'una parella que tant s'ha estimat», ha començat dient.

«Com els explico que la ruptura més gran que vaig tenir a la meva vida va ser haver de dir-te adeu perquè aquesta malaltia va destruir-ho tot?», s'ha lamentat molt emocionada.

Nagore Robles mirant a càmera somrient
Nagore Robles s'ha sincerat amb els seus seguidors | Mediaset

Tot i l'absència d'aquesta persona tan especial, Nagore Robles segueix sentint que la té al seu costat en tot moment.

«Tots els meus avenços els faig de la seva mà, i 'La casa de mi vecina' és un més», ha confessat. Tot i això, aquesta no és la primera vegada que Robles parla obertament sobre un dels moments més durs de la seva vida.

«Ella era la meva mare, la meva parella, la meva germana, el meu tot», ha dit sobre aquesta misteriosa noia que li va robar el cor.

La mateixa Nagore explicava que havia necessitat molta ajuda i teràpia per recompondre's després d'aquest cop dur. Avui dia, recorda aquest gran amor amb un profund dolor en haver-la perdut tan aviat.

La dolorosa ruptura entre Nagore Robles i Sandra Barneda

D'altra banda, cal destacar que una de les seves ruptures més mediàtiques i que més ha fet parlar, és la que protagonitzava amb Sandra Barneda el març del 2022.

Tot i això, sembla que el temps ha aconseguit curar les ferides de totes dues i només tenen bones paraules l'una per a l'altra.

«És meravellosa i m'alegro de tot el bo que li passi perquè no mereix menys», deia Nagore Robles sobre la presentadora.

Sandra Barneda i Nagore Robles feliços a la presentació de 'We love Queen'
Nagore Robles i Sandra Barneda formaven una de les parelles més estables de Telecinco | GTRES

«Ens respectem, ens estimem, ens admirem, i això és important. I ens desitgem el millor», remarcava posant en evidència que bé que es porten malgrat la ruptura.

«De vegades les relacions s'acaben, això no vol dir que s'hagi acabat l'amor i l'afecte, ni el respecte i l'admiració, oi?» reflexionava Nagore.

«Jo crec que diu molt d'una persona després d'acabar una relació, diu molt d'aquesta relació i de si mateixa», concloïa.