Àlex Casademunt, cantant i artista mort als 39 anys el 2 de març de 2021

Naím, company d''OT' d'Àlex Casademunt, explica per què no va anar al funeral

El company de Casademunt s'ha vist obligat a explicar el motiu de la seva absència perquè estava sent molt criticat

Familiars i amics d'Àlex Casademunt s'han reunit aquest dijous per acomiadar-se del cantant. La cerimònia s'ha celebrat a Mataró (Maresme) amb un centenar de persones, que s'han congregat per homenatjar Àlex i donar suport i afecte a la família Casademunt. Així doncs, hem pogut veure a diversos concursants de la primera edició d''Operación Triunfo' que van compartir amb el cantant el salt a la fama. 

David Bustamante, Manu Tenorio, Chenoa i altres cantants s'han mostrat totalment afectats, però hi ha altres exconcursants d''OT' que no han pogut assistir al funeral. Aquest és el cas de Naím Thomas, que ha explicat el motiu de l'absència. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Naím Thomas no pot assistir a l'enterrament d'Àlex Casademunt

L'enterrament d'Àlex Casademunt ha estat molt mediàtic i els mitjans de comunicació han trobat imprescindible fer un repàs dels assistents. Qualsevol absència és analitzada en profunditat i fins i tot es pot arribar a treure de context. De fet, Naím Thomas s'ha vist obligat a explicar el motiu de la seva absència en l'enterrament del seu company. 

El cantant ha publicat un missatge al seu compte oficial d'Instagram en què explica les raons per les quals no ha pogut viatjar fins a Barcelona per donar l'últim adeu a Àlex. Naím sosté que els seus compromisos professionals no li han permès viatjar. 

«No he pogut anar a Barcelona, entre altres motius, perquè tinc molta feina i no puc fer un parèntesi», justifica Naím davant els seus seguidors. Ara bé, la seva absència no li ha impedit «donar suport a la seva família» i «fer costat» als altres companys d''Operación Triunfo' que sí que han estat presents en l'enterrament. A més, el cantant afirma que ha parlat amb la família d'Àlex per informar que no podria viatjar fins a Mataró.

Molt afectat per la mort del cantant

Naím Thomas va assabentar-se de la notícia, com tothom, a través de les xarxes socials. La mort d'Àlex Casademunt ha estat un cop dur per a tothom, però Naím que ha rebut crítiques a les xarxes socials, ha volgut desfogar-se. 

«Ningú sap res de ningú. Ningú sap com poden afectar-te les coses», afirma deixant clar que està molt afectat. «Soc la típica persona que, quan el vaixell s'enfonsa, jo el salvo, i un cop salvat, es queda atònit durant dues setmanes sense dir ni una paraula, però això no vol dir que no t'afectin les coses. Ningú té dret a jutjar-ho», explica.

«A mi m'afecten les coses sense que se'm noti: potser per un afany de tirar endavant, potser per mostrar serenitat, potser per la meva íntima relació amb la mort», continua reflexionant Naím Thomas. Durant la seva vida, el cantant ha hagut de fer front a moments molt durs que han afectat directament a la seva família. «He salvat la vida de la meva mare en ple ictus, he tirat emocionalment de la meva família després de la mort de la meva germana, he donat suport als meus pares quan el meu germà va suïcidar-se», manifesta. És cert que cada persona gestiona el dol a la seva manera, i en aquest sentit Naím Thomas ha pres la seva decisió.