YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un presentador català es mulla sobre el seu futur després de la pandèmia

El barceloní afirma que l’última festa a la qual va assistir va ser a l’abril

El presentador català Nando Escribano en el seu viatge a Astúries en una imatge compartida al seu Instagram. Juliol de 2020.
El presentador català ha reflexionat sobre el futur de l'oci nocturn | Instagram

Fa tan sols un mes,Nando Escribano s’acomiadava de Mediaset i Telecinco després d’una dècada treballant per la cadena. Ho feia entre llàgrimes pel temps viscut, però il·lusionat i buscant nous projectes professionals que hauran d’esperar a causa de la pandèmia del coronavirus i les seves restriccions.

Ara, però, el presentador català ha tingut temps per plantejar-se la ‘normalitat’ que vivíem abans del coronavirus. Així ho ha volgut compartir, amb un vídeo on mostra l’última festa a la qual va assistir el passat mes d’abril, en ben mig de l’estat d’alarma imposat al país.

Nando Escribano es planteja el futur de les discoteques

Tot i que sembla una barbaritat, la festa a la qual va assistir tenia un petit truc: era completament virtual i ell es trobava sol- almenys, físicament. A través d’unes ulleres de realitat virtual i una televisió, Nando Escribano va viure una gran festa en mig d’una pandèmia que sacsejava el món. I ho va fer amb totes les mesures de seguretat possibles: sense ningú al voltant i tancat a casa seva.

Però més enllà d’una simple experiència, sembla que el barceloní ha trobat un futur no tan desbaratat. «Tampoc us penseu que ho trobo a faltar» escrivia a les xarxes referint-se a grans festes multitudinàries. I és que el pensament que els locals d’oci nocturn no tornin a ser el que eren és una gran temptació per Escribano: «Penso ara en com ens ficàvem a suar com sardines, refregant-nos uns amb altres, i em sembla increïble. L’aforament als locals... és per replantejar-s’ho».

Així, sembla que no veurem a Nando gaudint de l'oci nocturn durant alguna temporada, tot i després de la pandèmia. Ara, i després de deixar enrere la seva feina a ‘Cazamariposas’, el català busca relaxar-se i trobar noves metes professionals mentre gaudeix de forma segura.


Comentaris

envia el comentari