Primer pla de Natalia Figueroa amb posat seriós

Natalia Figueroa, preocupada en descobrir què l'espera després de la dura separació

Natalia Figueroa és conscient del greu problema que ha d'afrontar

Natalia Figueroa, la dona de Raphael, està més preocupada que mai després de veure com una familiar no està passant pel millor moment els darrers dies.

Natalia Figueroa tenia l'esperança que veuria el seu fill Manuel recuperar la il·lusió amb la dona de la seva vida,  Amelia Bono. Ara són ungla i carn amb els seus quatre fills, però l'ensurt que es va endur la dona de Raphael va ser de pel·lícula.

El matrimoni es va separar una mica menys d'un any després d'una forta crisi que va provocar que tots dos anessin per camins separats. Tot i això, finalment, el juny del 2022, Amelia Bono donava la bona notícia que l'amor havia tornat al matrimoni, per a alegria de Natalia Figueroa.

Natalia Figueroa, inquieta després de saber què passarà després de la ruptura

El cas és que no tot és felicitat a casa dels Bono. Sofia, una de les germanes de la influencer, torna a ser soltera després de separar-se del seu xicot actual.

Natalia Figueroa i Raphael somrient a càmera
Raphael amb la seva dona, Natalia Figueroa | GTRES

La realitat és que un moviment de la jove a les seves xarxes socials ha fet saltar totes les alarmes. Ha deixat clar que la seva relació amb Borja Gómez de Mendoza ja és història.

Això sí, sabem que el jove estava molt integrat a la seva família política, però no ha estat suficient per evitar la ruptura. Després de veure el que ha fet Sofía Bono a les seves xarxes, no hi ha cap dubte que la història entre tots dos ha finalitzat.

I és que les 155 fotografies que havia publicat la jove amb el seu xicot a Instagram han desaparegut en un tres i no res. Aquest gest tan cridaner obre les especulacions sobre la situació real de la parella.

El desamor de Sofía Bono disgusta a Natalia Figueroa

La parella va començar la relació per una amistat prèvia i quan va sorgir l'amor entre ells tot semblava anar de luxe, però la realitat era ben diferent.

Primer pla de Sofía Bono
Sofía, la filla de José Bono, ha tallat amb el seu xicot | Linkedin

Fa temps que Natalia Figueroa pensava que la cunyada del seu fill Manuel Martos estaria unida molt de temps a Borja Gómez de Mendoza. «M'agrada tot d'ell, però si he de triar alguna cosa seria com és de bo. I que sempre té un somriure a la cara», afirmava Sofía fa mesos.

Aquest gadità va conquerir el cor de la noia, però s'ha vist que no han acabat gaire bé la seva relació. El motiu és que la jove va prendre la dràstica decisió d'eliminar qualsevol rastre del gadità al seu espai virtual.

Un any d'ensurts sentimentals a la família Bono

Boyi, com el coneixen els que més l'estimen, va enamorar la germana d'Amelia Bono fa un temps. Aquest es descrivia com un enamorat de la caça i dels bous. Actualment, treballa com a director de relacions institucionals i comunicació a Ingenia Group, càrrec que té des de fa gairebé un any.

José i Sofia Bono
José i Sofía Bono, en una imatge d'arxiu | GTRES

Recordem que, en aquesta família, les ruptures estan a l'ordre del dia i la que va tenir lloc a l'estiu del 2021 entre Amelia i Manuel Martos no va ser l'única. El seu germà José va cancel·lar el seu enllaç amb Aitor a última hora, cosa que va deixar afligits els familiars polítics de Natalia Figueroa.

Van ser dos revessos inesperats per a la família i molts no es van voler pronunciar respecte a aquestes ruptures que, sens dubte, pocs s'esperaven. Per sort, Amelia i Manuel s'han donat una segona oportunitat i ja veurem si la germana de la influencer fa el mateix amb la seva exparella Boyi.