L'exconcursant d'OT' Natalia Rodríguez al plató de 'Tu cara me suena'

Natalia d'OT confessa les seqüeles que pateix després de superar la Covid-19

La cantant ha explicat que encara té un dels símptomes tot i haver donat negatiu

L'extriunfito Natalia Rodríguez confessava fa uns mesos que havia donat positiu en coronavirus al seu compte d'Instagram. Malgrat que es trobava perfectament, la cantant va explicar quins eren els símptomes que tenia per tal d'avisar a aquelles persones que també podien estar contagiades i ser asimptomàtiques.

Natalia ha donat negatiu a la PCR però hi ha un símptoma de la malaltia que encara arrossega i així ho ha reconegut: El gust l'he recuperat una mica però després de tres mesos encara no oloro res. La cantant ja havia assenyalat anteriorment que durant el transcurs de la seva malaltia havia experimentat pèrdua del gust i de l'olfacte.

Cal recordar que l'extriunfito descobria que estava contagiada de coronavirus perquè una persona propera a ella li havia fet saber. De fet, la cantant reconeixia que malgrat que no havia tingut cap mena de seguiment, havia estat tancada a la seva habitació per evitar possibles contagis. Això sí, la jove ha confirmat que actualment té anticossos, segons les últimes proves que s'ha realitzat, però que desconeix fins quan perduraran al seu organisme.

Un estiu sense feina

Natalia ha explicat quines han estat les seqüeles físiques que li ha deixat la Covid-19 i com la pandèmia ha acabat afectant la seva vida professional. Així doncs, la cantant confessava que «aquest ha estat el primer any de la meva vida que no he treballat a l'estiu. És dur». Igual que molts altres artistes no ha pogut fer cap concert durant aquests últims mesos.

L'extriunfito també ha tingut paraules, especialment crítiques, per als dirigents del govern espanyol tot assegurant que no ha rebut cap mena d'ajuda per la seva part i que «hi ha moltíssimes persones que ho estan passant realment malament». 

La pandèmia causada pel coronavirus no només està afectant el sector hoteler i hostaler, sinó que també ha afectat als artistes que han vist com l'època de l'any més important per a ells es veia afectada per les restriccions sanitàries aplicades pel govern. De fet, molts cantants coneguts del nostre país han manifestat que tenen problemes econòmics per no haver pogut fer la gira d'estiu, com és el cas de Kiko Rivera.