Naty Abascal amb posat seriós

Naty Abascal confirma els pitjors presagis sobre el seu fill Luis

Amb gairebçe 80 anys, Naty Abascal continua sent una de les dones més elegants del món

Naty Abascal, que acaba de fer 79 anys, està bastant retirada del món dels famosos, tot i que és una de les poques celebrities de les de veritat. Va brillar amb llum pròpia durant molts anys, al nivell d'altres de famoses de primer nivell com Isabel Preysler o Carmen Martínez-Bordiú.

Va ser una model d'alta costura amb molt de prestigi, i els dissenyadors se la rifaven. Musa d'Eli Berhanyer, Óscar de la Renta i Valentino, és considerada una de les dones més elegants del món.

A més, va estar casada amb el duc de Feria, amb qui va tenir dos fills: Rafael i Luis. Actualment viu apartada dels focus, encara que segueix tenint una vida social molt activa i presumint d'elegància i bellesa.

Naty Abascal en un photocall
Naty Abascal té una elegància indiscutible | GTRES

Aquests últims dies, Naty s'ha alarmat en assabentar-se que el seu fill Luis s'ha vist esquitxat per una trama que està investigant la Fiscalia Anticorrupció.

Naty Abascal i la investigació judicial de la seva família

Tot i els esforços de Luis Medina per a portar una vida discreta i allunyada de la fama, ser fill de qui és li ho ha posat difícil. Des de petit, sempre s'ha mostrat molt tímid, educat i elegant, alhora que els fotògrafs i la premsa el perseguien.

Ara, ha agafat protagonisme, i no precisament per alguna de les marques o empreses que impulsa. La Fiscalia Anticorrupció el vincula al presumpte cobrament d'unes comissions milionàries en la compra de material sanitari durant la pandèmia.

Luis Medina, Naty Abascal i Rafael Medina
D'esquerra a dreta: Luis Medina, Naty Abascal i Rafael Medina | GTRES

Els fets es remunten als moments més durs de la pandèmia. Quan les administracions anaven boges buscant material sanitari per a repartir-lo entre els hospitals, amb el coronavirus disparat, hi va haver diversos contractes que ara s'estan investigant.

Suposadament, Medina va cobrar una comissió d'un milió d'euros per haver intermediat entre l'ajuntament de Madrid i un amic seu empresari. L'objectiu de la relació va ser la compra de material sanitari (guants, mascaretes i tests d'antígens) per part del consistori madrileny a aquest empresari.

▶️ Famosos reaccionan a la muerte de Silvia Gambino: Ana Belén, Pedro Almodóvar, Paula Echevarría

L'import de la compra pujava a cinc milions d'euros, segons consta als documents de la investigació. Medina, que hauria col·laborat en l'operació logística per a l'encàrrec, la compra i la recepció del material, hauria cobrat una comissió per això.

De moment, tot està en procés de recerca, tal com ha revelat 'elDiario.es'. A més, les mateixes fonts apunten que actualment s'està analitzant si va ser una operació fraudulenta o només es podria retreure a nivell ètic.

Cal tenir en compte que es va produir en el pitjor moment de la pandèmia, quan es necessitava material mèdic desesperadament per a salvar vides.

A més, segons les mateixes fonts, hi va haver un problema amb la qualitat del material, i per això l'ajuntament de Madrid va demanar la devolució de part dels diners del contracte. No volien uns guants de mala qualitat.

El fill de Naty Abascal va haver d'intervenir entre l'empresari i l'administració. Segons apunta la Fiscalia Anticorrupció, l'empresari no tornava els diners que havia cobrat com a bestreta per aquest contracte que es va fer enrere.

Per tot això, l'exmodel veu com el seu fill està sent investigant per una operació en què podrien concórrer tres delictes: falsedat documental, blanqueig de capital i delicte fiscal.

Naty Abascal segueix fent la seva vida, molt pendent dels fills

Abascal està molt pendent de com evoluciona aquesta investigació, ja que afecta de ple el seu fill, i això podria portar molts problemes.

Tot i així, ella segueix vestint a l'última moda i sent un dels principals reclams de festes i esdeveniments diversos. Fa pocs dies va ser a Cartagena de Indias, al casament d'uns amics, on va enlluernar tothom amb uns models espectaculars i l'elegància que tant la caracteritza, intacta malgrat el pas dels anys.