Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Concha Velasco.

La neboda de Concha Velasco agafa forces i decideix parlar

Concha Velasco continua fent preocupar el seu entorn

Concha Velasco és, i sempre serà, una de les actrius més rellevants del cine espanyol. La presentadora, que està a punt de fer 83 anys, és molt estimada pel seu públic, que segueix molt de prop el seu estat de salut. Una salut una mica delicada que l'ha portat a haver de ser ingressada en una residència perquè no li faltin res.

Fa uns dies, l'entorn més proper a Concha Velasco va fer saltar totes les alarmes després d'assegurar que es trobava en un moment molt delicat i l'angoixa es va apoderar de tots. Ara, ha estat un familiar seu qui ha trencat el silenci i ha explicat la veritat sobre el seu estat de salut.

Es revela tota la veritat sobre l'estat de Concha Velasco

Concha Velasco va prendre una decisió ferma quan va començar a comprovar que la seva salut era molt delicada. Així, després d'arribar a un acord amb el seu fill, va decidir que volia ser ingressada en un geriàtric.

Era la millor manera d'assegurar-se unes cures contínues a l'hora de gaudir de la companyia d'amics i familiars que la visiten amb assiduïtat. La residència on és és una de les millors de Madrid i compta amb uns jardins molt amplis per on passejar i prendre l'aire.

Foto de Manuela Velasco.
Concha Velasco està feliç a la residència, segons la seva família. | Europa Press
 

Fa uns dies, una persona de l'entorn de la veterana intèrpret va assegurar que el seu estat d'ànim era preocupant. Encara que el centre on està internada és molt bo, Concha Velasco troba a faltar casa seva i les seves pertinences.

Una situació que l'hauria portat al límit, perjudicant de ple la seva salut. Tot i això, Manuela, aprofitant la seva presència en un esdeveniment, va ser preguntada per la salut de la seva tia.

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco pateix problemes de salut des de fa temps. | GTRES
 

Amb l'amabilitat habitual de la família, l'actriu de Velvet ha parlat sense embuts. Assegura que està acostumada que li preguntin per ella, conscient que significa molt per al cine espanyol.

Tot i que no la va poder anar a visitar abans d'anar-se'n de vacances, Manuela sí que va poder parlar amb ella fa uns dies. «Està encantada on és i ho percep com casa seva, està feliç», confessava, deixant clar que Concha Velasco està bé d'ànims.

Concha Velasco compta amb l'afecte de tots

Concha Velasco va fer saltar totes les alarmes quan es va saber que seria ingressada en una residència. D'un temps ençà, el seu deteriorament físic ha estat evident i va començar a fer parlar els mitjans de comunicació. Va decidir que anava sent hora de deixar els escenaris i descansar després de tota una vida treballant.

Durant els últims mesos, Concha assistia al teatre amb cadira de rodes acompanyada pel seu fill per gaudir d'una funció. Però ja fa temps que no surt fora del recinte del geriàtric.

Imatge de Concha Velasco en una cadira de rodes.
Fa mesos que Concha Velasco no surt de la residència. | Europa Press
 

Alguns asseguren que això omple de tristesa i impotència Concha Velasco i que cada dia li costa més trobar-se bé. Tot i això, segons les declaracions de la seva neboda, aquesta informació no seria del tot certa, ja que s'ha adaptat molt bé a la seva nova llar.

A més, compta amb la visita d'amics i familiars que passen llargues hores de xerrada i entreteniment amb ella. De fet, Manuela li va preguntar «si no li molestava que tothom volgués veure-la». Davant d'això, ella va respondre que «si fos per ella, tindria visites les 24 hores cada dia».

Si bé és cert que la seva salut és una mica delicada, de moment no sembla que hi hagi res de què preocupar-se. Una crida que la família de Concha Velasco vol fer arribar a tothom qui segueix molt pendent de la veterana actriu.